![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
E cineva pe aici care a incercat sa modifice sistemul de franare...am inteles de undeva ca se potrivesc franele cu tot cu discuri de pe e32 sau e34 ????
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Curios... si la mine pe spate am schimbat 2 randuri placutze.. si pe fatza inca nici un rand in 30-000 km... si ceva.... si o alta chestie ce cauciucuri ai pe e28?
eu de exemplu cu cauciucuri pe 14" de 175 parca sau 185.... am vrut sa pregatesc roti mai mici pentru iarna... nu reuseam sa ma opresc decat la fel ca si cu matizul fara ABS(de la firma) si cu roti 15" 205/65 parca.... de iarna... franeaza ft-ft bine. parerea mea... ajutat cu putina frana de motor... care la BMW 2,4d cum am eu.. numa putina nu poate fii numita... daca fac frana de motor parca nici ca mai trebuie sa franez cu pedala decat pentru ca sa se aprinda stopurile in spate:)) ca sa stie lumea ca ma opresc ![]() -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 11:45 AM |