![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 7-July 06 Member No.: 374 ![]() |
cumpar urgent toba de mijloc cu catalizatoare de E36 sau E34 pt motor 2.5
This post has been edited by Manni: Feb 6 2007, 04:24 AM -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
acum cativa ani aveam aceeasi problema. am rezolvat prin taierea tobei si umplere cu vata minerala in jurul tevilor, doar pt RAR.
asta se intampla in 2000, nu stiu daca mai merge si astazi cu trucuri de astea. evident, e preferabil sa gasesti o toba. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 21 Joined: 7-July 06 Member No.: 374 ![]() |
acum cativa ani aveam aceeasi problema. am rezolvat prin taierea tobei si umplere cu vata minerala in jurul tevilor, doar pt RAR. asta se intampla in 2000, nu stiu daca mai merge si astazi cu trucuri de astea. evident, e preferabil sa gasesti o toba. nu e vb numai de RAR,cel care mi-a facut traseul a uitat de x-ul pt sonda lambda si sonda e pusa doar pe 3 pistoane in loc de 6 si merge aiurea -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
nu e vb numai de RAR,cel care mi-a facut traseul a uitat de x-ul pt sonda lambda si sonda e pusa doar pe 3 pistoane in loc de 6 si merge aiurea daca merge aiurea - nu e pt ca sonda citeste numai de la 3 pistoane ... ce, la traseele duble din cap in coada ar trebui sa ai doua sonde ![]() This post has been edited by kali: Mar 25 2007, 07:28 AM -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 08:53 PM |