Help - Search - Members - Calendar
Full Version: urgent toba mijloc cu catalizatoare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Manni
cumpar urgent toba de mijloc cu catalizatoare de E36 sau E34 pt motor 2.5
Manni
up up ...nimeni nu are?
Manni
uppppppppppppppppppppppppppppppppppp................
INTERCEPTOR
cred ca ai noroc si am ceva pe acaa.dar este de la un 2000 e 34 .m 20 motor.sunt catalizatoarele pe tevi.daca te inter 0722382966
Manni
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 26 2007, 07:52 PM) *
cred ca ai noroc si am ceva pe acaa.dar este de la un 2000 e 34 .m 20 motor.sunt catalizatoarele pe tevi.daca te inter 0722382966

daca nu arata ca cele din imagine nu am ce face cu ea......cel mai bine fa o poza la ce ai tu si pune-o aici sa vad exact...ma intereseaza ca nu pot sa duc masina in RAR ca dudie de sar peretii biggrin.gif
INTERCEPTOR
nu e asa.sorry
Manni
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 5 2007, 07:32 PM) *
nu e asa.sorry

mercic,oricum
CAT
acum cativa ani aveam aceeasi problema. am rezolvat prin taierea tobei si umplere cu vata minerala in jurul tevilor, doar pt RAR.
asta se intampla in 2000, nu stiu daca mai merge si astazi cu trucuri de astea.
evident, e preferabil sa gasesti o toba.
Manni
QUOTE (CAT @ Mar 7 2007, 07:30 AM) *
acum cativa ani aveam aceeasi problema. am rezolvat prin taierea tobei si umplere cu vata minerala in jurul tevilor, doar pt RAR.
asta se intampla in 2000, nu stiu daca mai merge si astazi cu trucuri de astea.
evident, e preferabil sa gasesti o toba.

nu e vb numai de RAR,cel care mi-a facut traseul a uitat de x-ul pt sonda lambda si sonda e pusa doar pe 3 pistoane in loc de 6 si merge aiurea
Manni
uppppppppppppppppppppppppp
Iulika0069
O sa gasesti greu asa ceva..
Dece nu incerci sa iti pui o toba intermediara in locul Kat? Sau asta ai si facut?

Daca da, du-te la cei de la Borla sau la alti meseriasi care sa iti refaca X-ul acela de la tobe
Manni
QUOTE (Iulika0069 @ Mar 24 2007, 07:11 PM) *
O sa gasesti greu asa ceva..
Dece nu incerci sa iti pui o toba intermediara in locul Kat? Sau asta ai si facut?

Daca da, du-te la cei de la Borla sau la alti meseriasi care sa iti refaca X-ul acela de la tobe

am fost la borla si mi-au zis ca nu pot face asa ceva,doar daca cumpar eu 2 Y sa le uneasca ,ceea ce mi se pare o tiganie
kali
QUOTE (Manni @ Mar 8 2007, 03:08 AM) *
nu e vb numai de RAR,cel care mi-a facut traseul a uitat de x-ul pt sonda lambda si sonda e pusa doar pe 3 pistoane in loc de 6 si merge aiurea

daca merge aiurea - nu e pt ca sonda citeste numai de la 3 pistoane ... ce, la traseele duble din cap in coada ar trebui sa ai doua sonde smile.gif
Manni
QUOTE (kali @ Mar 25 2007, 07:26 AM) *
daca merge aiurea - nu e pt ca sonda citeste numai de la 3 pistoane ... ce, la traseele duble din cap in coada ar trebui sa ai doua sonde smile.gif

ai mers vreodata fara sonda???? iti spun eu ca se ineaca motorul si nu mergi decat 10 metri......e posibil sa mai fie si alta buba in afara de asta,dar momentan tb sa vad cum merge cu sonda pe toate 6 pistoanele si sa elimin aceasta problema....apropos daia si caut toba respectiva mai mult pt x-ul respectiv ca am evacuarea dubla cap-coada biggrin.gif
Manni
nu se mai aduc pisici in ro????????....uppppppppppppp
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.