IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> cum se comporta un bmw cand, ramane fara combustibil ? :) ati patit ?, problema
snk_2cool4u
post Mar 23 2007, 01:55 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti Romania
Member No.: 262
Car: E36
Engine: M42 318is 140CP

astazi ...am facut o imprudenta..veneam de la munca...tei toboc .... coada mareee.... lenea meare...foamea mare...rosu mareee pe bord la benzina si tot am zis ca ma opresc la benzina.... dar am ajuns acasa si nu m-a mai interesat ca plecasem la serviciu dimineata si la jumatea drumuli s-a aprins rosu.

Dupa ceva timp ma pregatesc sa plec ...cu masina catre piata muncii... m-am gandit ca m-o tine pana la muncii, dar ... din placerea de a conduce m-am aventurat si am mers cam "alergat" pana la iancului de acolo ....MARE PROBLEMA ...masina a inceput sa faca niste simptome urate care nu le-a mai facut de cand am rezolvat cu oscilatia de relanti.... si cu refacerea motorului.

So ...astept sa stiu cum trebuie sa se comporte un motor cand isi soarbe ultimele picaturi din rezervor.... ca sa pot compara cu .... simptomele mele fara ca eu sa influentez in vreun fel sau sa se speculeze pe marginea lor
multumesc

--------------------
Black BMW 525d Exclusive Edition - steptronic 170CP
Sold: Blue E36 318IS 140CP
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
alexb32
post Mar 23 2007, 01:24 PM
Post #2

18% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 341
Car: E30
Engine: M50B25

la m40 ''fluiera'' pompa laugh.gif
si cu cat mergi mai mult cu becu pe rosu cu atit fluiera mai tare happy (24).gif

--------------------
BMW E30 Coupe'.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 10:41 AM