![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
In primul rand as dori sa imi cer scuze pt modul agresiv in care mi-am exprimat parerea despre ursul negru cabrio(nos'u) ,asta e unul din defectele mele ,sunt f direct si spun fix ce gandesc in cap in momentul in care numi place ceva...din cauza asta s-ar putea sa se fi enervat omul asa.
Cat despre cati bani a investit X in masina sa...asta nu tine de om neaparat,ci si de situatia in care se afla omul respectiv..eu unul am avut ocazia si m-am aflat in situatia de a investii o suma considerabila in urs(nu cum a spus walde si nici cat a bagat el,si nu dau sume nu imi place,dar un matiz SH cu putini km imi luam d banii aia ) si sunt sigur ca multi de aici ar face-o dar in directii diferite..dupa cum a spus si xox..unii sunt mai discreti ,unora le place sa iasa in evidenta.fiecare cu pasarica lui.Dar in mod cert nu cred ca este cazul sa ajungem la amenintari de genul ne vedem pe strada si dinastea,ca nu mai avem 12 ani(cel putin asa tind sa cred) ne place nu ne place argumentam discutam problema frumos ca intre oameni.asa mi se pare mai ok.inca o data,imi cer scuze pt agresivitatea modului in care am criticat masina,imi place ideea pe care a abordat-o partial,masina se vede cai lucrata bine,jante keskin,mtech2,mai putin partea cu 2 culori ext+int, nu mi se par potrivite pt urs,poate o japoneza mergea,sau o masina clasica,dar ,gusturile sunt gusturi...pana la urma avem aceiasi pasiune in comun si ar trebui sa discutam nu sa ne certam pe treaba asta ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:14 PM |