[size="7"][/size]
QUOTE (alexb32 @ Mar 13 2007, 02:52 PM)

Parca pe zi ce trece ma indragostesc mai tare de e30 cabrio
Si ursu ala cabrio B xx NOS era frumos cand era simpu , acuam la cam stricat cu vopseaua aia si interioru ala ...
Dintre toti ursi Cabrio care i-am vazut , al lui Andrei a ramas cel mai simplu si frumos !!
Parerea mea.
Prietene,nu te supara...tu cati bani ai investit in mansina ta,tu ce interior ai,ce exterior ai,ce motor ai?
Crezi ca daca ai un e30 "simplu" cu tapiterie de plus,exterior de sobolan si motor plin de ulei...esti baiat???
Cand o sa investesti si tu vreo 8000 de euro in el atunci sa comentezi de masina mea...Adevarul e ca numai dupa invidia altora iti dai seama de valoarea ta....asa ca,prietene...i-a hai sa ne vedem noi "pe afara" si sa ni le comparam...Tot ce am pus pe masina este original si de calitate...Chiar sunt curios tu ce ai pe masina de eu "am stricat-o" cu piele in 2 culori,vopsea in 2 culori....kit mtech2 original complet...jante keskin kt 4 noi 17''....chit turbo...nu mai manca in plm kkt...
NOS'uQUOTE (ionusunt @ Mar 15 2007, 11:27 AM)

keskin kt4 alea sunt marfa dau bine pe urs, mtech2ul de pe fatza e marfa...vopseaua nu i se potriveste la fel si interiorul pestritz(de P I M P ) ...insa sub capota la mai mare

(de aia neagra din buc zic)
Prietene,cand ma alergai prin Buc sa-mi vezi masina....parca iti placea...

NOS'u