![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 16 Joined: 2-February 06 From: romania bucuresti Member No.: 174 ![]() |
-------------------- sunt pasionat de la 16 ani de BMW,cand am avut un 520 din 87.de atunci am schimbat multe modele.am 27 de ani si tot nu m-am potolit...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_B...LL_xx47894.html
uite aici un link unde poti sa vezi numarul de telefon si alte date despre masina! P.S. Ce nu inteleg eu? Arata mult mai bine inainte cand era de vanzare la inceputul topicului. Al doilea lucru pe care nu il inteleg, de ce persoana care a cumparat-o o vinde? Eu unul daca mi-as lua masina asta, sa zicem ca imi place si cum arata acum, pentru ca arata foarte bine si asa, nu as vinde-o, decat daca ar fi probleme cu actele sau altceva de acest gen. Nu vreau sa ofensez pe nimeni, poate vorbesc prostii mai sus, dar mi se pare ceva necurat la mijloc, ceva care nu s-a spus de la bun inceput. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 05:40 PM |