preparatu`
Oct 13 2006, 07:52 PM
PRETUL UNDEVA LA 6500 E DISC
preparatu`
Oct 13 2006, 08:37 PM
MASINA ESTE IMPECABILA,NU ARE NICI UN DEFECT,AM SI AUTENTIFICARE FACUTA LA EA...
reactor_share
Oct 19 2006, 04:22 PM
Super marfa. Imi place foarte mult.
Bafta la vanzare.
preparatu`
Oct 23 2006, 06:55 PM
mersi,este o masina foarte frumoasa...o sa-mi para rau dupa ea.
florin83
Oct 23 2006, 07:24 PM
atunci de ce o dai?
n3o
Oct 24 2006, 05:51 PM
unii cauta masini mai noi ... alti se gandesc la iarna si consum
preparatu`
Nov 6 2006, 09:22 PM
dap,asta e....eu vreau diesel,din acest motiv vreau sa o dau
paco_wonderboy
Nov 9 2006, 09:29 AM
QUOTE (preparatu` @ Nov 6 2006, 09:22 PM)

dap,asta e....eu vreau diesel,din acest motiv vreau sa o dau
chiar asa multi km faci incat sa te avantajeze un diesel????????
nulzerocool
Jan 7 2007, 06:53 PM
QUOTE (preparatu` @ Oct 13 2006, 07:52 PM)

PRETUL UNDEVA LA 6500 E DISC
vreau detalii complecte man si ultimul pret,cel batut in cuie ,ma intereseaza masina sa o fac cadou fiicei mele deci astept detaliile si un nr de contact.id meu de mess george_bogdan25
butcky
Jan 7 2007, 09:19 PM
Asta e vanduta de muuuuuuult...
alex230ro
Jan 8 2007, 11:15 AM
E prin Galati o vinde un tip de pe acolo sau facea schimb cu urs.
INTERCEPTOR
Jan 12 2007, 12:17 PM
pacat ca nu ai facut cadou mai demult:( masina era superba.era a unui prieten.da sa dat de mult.

pacat ca a parasit bucurestiul:((
da poate o iei de la cel caree o vinde.suna l pe preparatu si vezi poate itio da nr noului propietar .ca am inteles ca alea avea inca o pisicuta si poate o da pe asta
TOY
Jan 12 2007, 05:09 PM
daca e cineva interesat de aceasta pisica sa ma anunte........ au mai aparut niste imbunatatiri deci acum masina chiar ca e impecabila
alex230ro
Jan 12 2007, 05:25 PM
Pune si tu un pret,in afara de jante ce alte imbunatatiri au aparut?
da_joint
Jan 12 2007, 07:09 PM
stiu eu pe cineva care e interesat sa o vada...dar pune te rog un pret ce imbunatatiri au mai aparut si un nr. de telefon...poate duminica ne miscam hoiturile sa o vedem...in cazul in care mai e in Bucuresti masina...
n3o
Jan 12 2007, 08:06 PM
pot sa zic si eu cate ceva din ce observ k s-a schimbat din ultima zi cand a fost in bucuresti ...refinisata bara fata schimbat parbriz dat jos eleron spate ...pacat ca era original ....schimbat jentzi ...boabele fata nush unde au disparut...si antena gen coada de shark data si ea jos cam atata din ce se vede la exterior
TOY
Jan 13 2007, 07:48 PM
deci , imbunatatiri : jante pe 18' , ornamentele interioare vopsite portocaliu(erau imitatie lemn) , grup schimbat , planetare , discuri+placute (practic toata puntea spate schimbata) , ceva la admisie(nu mai stiu cum se cheama) , baterie noua a mai fost ceva dar nu mai stiu....... ce urmeaza dar influenteaza si pretul : portbagaj vopsit ( a fost eleronul) , spoilerul fata aranjat(e putin crapat) si parbrizul schimbat(e spart)..... muzica are ceva rezonabil adik un MP3 si niste boxe ovale spate si ceva mic pe fata parca KENWOOD ,.....DACA SUNTETI INTERESATI LASATI UN ID de MESS SI VORBIM......accept combinatii doar cu vreun urs puternic nu neaparat tunat
io'sŪ
Jan 15 2007, 02:54 AM
QUOTE (TOY @ Jan 13 2007, 07:48 PM)

.........
pret tot n-ai pus
Pune si tu un pret.......
TOY
Jan 15 2007, 04:34 PM
5999e FIX
giuliomak
Feb 4 2007, 04:24 PM
QUOTE (TOY @ Jan 13 2007, 08:48 PM)

deci , imbunatatiri : jante pe 18' , ornamentele interioare vopsite portocaliu(erau imitatie lemn) , grup schimbat , planetare , discuri+placute (practic toata puntea spate schimbata) , ceva la admisie(nu mai stiu cum se cheama) , baterie noua a mai fost ceva dar nu mai stiu....... ce urmeaza dar influenteaza si pretul : portbagaj vopsit ( a fost eleronul) , spoilerul fata aranjat(e putin crapat) si parbrizul schimbat(e spart)..... muzica are ceva rezonabil adik un MP3 si niste boxe ovale spate si ceva mic pe fata parca KENWOOD ,.....DACA SUNTETI INTERESATI LASATI UN ID de MESS SI VORBIM......accept combinatii doar cu vreun urs puternic nu neaparat tunat
trate daca mai e de vanzare,as vrea s-o vad
id meu de mess e giuliomak
giuliomak
Feb 4 2007, 05:32 PM
cu cine sa vb despre masina asta,k nu mai inteleg,
mai e de vanzare? cine o vinde,la c bani?
p mine m-ar interesa...
QUOTE (giuliomak @ Feb 4 2007, 05:24 PM)

trate daca mai e de vanzare,as vrea s-o vad
id meu de mess e giuliomak
un nr de telefon daca se poate?si unde se poate vedea...?
reactor_share
Mar 19 2007, 01:59 PM
http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_B...LL_xx47894.htmluite aici un link unde poti sa vezi numarul de telefon si alte date despre masina!
P.S. Ce nu inteleg eu? Arata mult mai bine inainte cand era de vanzare la inceputul topicului. Al doilea lucru pe care nu il inteleg, de ce persoana care a cumparat-o o vinde? Eu unul daca mi-as lua masina asta, sa zicem ca imi place si cum arata acum, pentru ca arata foarte bine si asa, nu as vinde-o, decat daca ar fi probleme cu actele sau altceva de acest gen.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni, poate vorbesc prostii mai sus, dar mi se pare ceva necurat la mijloc, ceva care nu s-a spus de la bun inceput.
n3o
Mar 19 2007, 08:56 PM
masina din ce am inteles acum s-a vandut in constanta si cred ca acolo o sa ramana, masina nu are absolut nimica si este in stare PERFECTA... ultimul propietar a avut grija pana si de cele mai mici detalii, pana acum masina a avut parte de propietari care si-au dorit o masina mai noua (de 91) sau combinatii cu altceva, eu unu cunosc extrem de bine masina iar de acte nici nu se poate pune problema totul este mai mult decat ok.... cunosc atat de bine masina incat am auzit toate variantele de mancatorii
reactor_share
Mar 19 2007, 10:43 PM
Am si zis mai sus, ca poate vorbesc prostii, in necunostinta de cauza, dar cand vezi ca in interval de cateva luni, o masina se vinde de doua ori, si sa nu mai vorbim ca arata in ambele situatii foarte bine, e normal sa ai banuieli.
Din punctul meu de vedere daca as cumpara-o, as face-o pentru ca mi-as dori sa o am, fara intentia sa o vand atat de repede, fata de momentul cumpararii. Ceea ce e si normal ca eu am un E28 de care ma plang toata ziua.
Deci ca sa inteleg odata pentru totdeauna, s-a vandut in Constanta, adica "preparatu' " a vandut-o in Constanta, si acum o vinde tipul din Constanta din nou?
Sau nu se vinde deloc, adica proprietarul care a cumparat-o de la preparatu' nu o mai vinde?
Sau adresa de mail de la anuntul de pe 4tuning, e scrisa degeaba acolo, daca va uitati bine, are terminatia "gl" care nu poate fi decat Galati. Si ca sa nu mai zic ca adresa aduce a nume de firma.
n3o
Mar 20 2007, 07:04 AM
preparatul a vandut-o prin iarna acum a vandut-o celalalt propietar
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.