![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 268 Joined: 13-June 06 Member No.: 341 Car: E30 Engine: M50B25 ![]() |
Parca pe zi ce trece ma indragostesc mai tare de e30 cabrio
![]() Si ursu ala cabrio B xx NOS era frumos cand era simpu , acuam la cam stricat cu vopseaua aia si interioru ala ... Dintre toti ursi Cabrio care i-am vazut , al lui Andrei a ramas cel mai simplu si frumos !! Parerea mea. This post has been edited by alexb32: Mar 13 2007, 02:58 PM -------------------- BMW E30 Coupe'.
|
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
[size="7"][/size]
Parca pe zi ce trece ma indragostesc mai tare de e30 cabrio ![]() Si ursu ala cabrio B xx NOS era frumos cand era simpu , acuam la cam stricat cu vopseaua aia si interioru ala ... Dintre toti ursi Cabrio care i-am vazut , al lui Andrei a ramas cel mai simplu si frumos !! Parerea mea. Prietene,nu te supara...tu cati bani ai investit in mansina ta,tu ce interior ai,ce exterior ai,ce motor ai? Crezi ca daca ai un e30 "simplu" cu tapiterie de plus,exterior de sobolan si motor plin de ulei...esti baiat??? Cand o sa investesti si tu vreo 8000 de euro in el atunci sa comentezi de masina mea...Adevarul e ca numai dupa invidia altora iti dai seama de valoarea ta....asa ca,prietene...i-a hai sa ne vedem noi "pe afara" si sa ni le comparam...Tot ce am pus pe masina este original si de calitate...Chiar sunt curios tu ce ai pe masina de eu "am stricat-o" cu piele in 2 culori,vopsea in 2 culori....kit mtech2 original complet...jante keskin kt 4 noi 17''....chit turbo...nu mai manca in plm kkt... ![]() NOS'u keskin kt4 alea sunt marfa dau bine pe urs, mtech2ul de pe fatza e marfa...vopseaua nu i se potriveste la fel si interiorul pestritz(de P I M P ) ...insa sub capota la mai mare ![]() Prietene,cand ma alergai prin Buc sa-mi vezi masina....parca iti placea... ![]() NOS'u This post has been edited by walde: Mar 18 2007, 02:04 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Prietene,nu te supara...tu cati bani ai investit in mansina ta,tu ce interior ai,ce exterior ai,ce motor ai? Crezi ca daca ai un e30 "simplu" cu tapiterie de plus,exterior de sobolan si motor plin de ulei...esti baiat??? Cand o sa investesti si tu vreo 8000 de euro in el atunci sa comentezi de masina mea...Adevarul e ca numai dupa invidia altora iti dai seama de valoarea ta....asa ca,prietene...i-a hai sa ne vedem noi "pe afara" si sa ni le comparam...Tot ce am pus pe masina este original si de calitate...Chiar sunt curios tu ce ai pe masina de eu "am stricat-o" cu piele in 2 culori,vopsea in 2 culori....kit mtech2 original complet...jante keskin kt 4 noi 17''....chit turbo...nu mai manca in plm kkt... ![]() Ai warning pentru asta. Nu sunt acceptabile atacurile la persoana si injuriile. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:14 PM |