![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 268 Joined: 13-June 06 Member No.: 341 Car: E30 Engine: M50B25 ![]() |
"Prietene,nu te supara...tu cati bani ai investit in mansina ta,tu ce interior ai,ce exterior ai,ce motor ai?
Crezi ca daca ai un e30 "simplu" cu tapiterie de plus,exterior de sobolan si motor plin de ulei...esti baiat??? Cand o sa investesti si tu vreo 8000 de euro in el atunci sa comentezi de masina mea...Adevarul e ca numai dupa invidia altora iti dai seama de valoarea ta....asa ca,prietene...i-a hai sa ne vedem noi "pe afara" si sa ni le comparam...Tot ce am pus pe masina este original si de calitate...Chiar sunt curios tu ce ai pe masina de eu "am stricat-o" cu piele in 2 culori,vopsea in 2 culori....kit mtech2 original complet...jante keskin kt 4 noi 17''....chit turbo...nu mai manca in plm kkt... " "Prietene" fiecare are gusturile lui tie iti place masina ca ai facuto tu si daia te ataci, mie imi placea cum arata inainte era simpla. se vede ca ai bagat bani in ia dar nu poti sa ii obligi pe toti sa iti placa masina avem si noi gusturi si un drept la opinie.si pm nu mananc kkt stiu ce vb tie iti place sa iasa in evidenta prin extravagant si mie nu This post has been edited by alexb32: Mar 18 2007, 05:28 PM -------------------- BMW E30 Coupe'.
|
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
"Prietene,nu te supara...tu cati bani ai investit in mansina ta,tu ce interior ai,ce exterior ai,ce motor ai? Crezi ca daca ai un e30 "simplu" cu tapiterie de plus,exterior de sobolan si motor plin de ulei...esti baiat??? Cand o sa investesti si tu vreo 8000 de euro in el atunci sa comentezi de masina mea...Adevarul e ca numai dupa invidia altora iti dai seama de valoarea ta....asa ca,prietene...i-a hai sa ne vedem noi "pe afara" si sa ni le comparam...Tot ce am pus pe masina este original si de calitate...Chiar sunt curios tu ce ai pe masina de eu "am stricat-o" cu piele in 2 culori,vopsea in 2 culori....kit mtech2 original complet...jante keskin kt 4 noi 17''....chit turbo...nu mai manca in plm kkt... " "Prietene" fiecare are gusturile lui tie iti place masina ca ai facuto tu si daia te ataci, mie imi placea cum arata inainte era simpla. se vede ca ai bagat bani in ia dar nu poti sa ii obligi pe toti sa iti placa masina avem si noi gusturi si un drept la opinie.si pm nu mananc kkt stiu ce vb tie iti place sa iasa in evidenta prin extravagant si mie nu ![]() -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:29 AM |