![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Ce ziceti despre urmatorul anunt?
Mie unul mi se pare superba masina, mai ales daca se comporta in felul in care arata! http://www.autovit.ro/html/1/6/0/9/481609.php -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Curios...
eu am fost de cateva ori pe acolo pe la Otto prin atelier si nu am prea vazut masini lovite...mai mult tehnice si motoare... Si apoi masina aia are acum niste jante de mori.... e vecin cu mine.... nu presupuneam sa fii fost lovita????????? mie in realitate imi pare impecabila. Si intr-adevar Otto are acum un e39.... cu aproape 200 cp.. presupun 525i... si a mai avut... cred ca acela el l-a facut un urs 325 xi... parca cu motor de 323... portocaliu.. si ala arata ft bine. Se zice ca e cel mai bun meserias din cluj de bmw.... tre programare la el cam pe cel putin o luna inainte.... am incercat sa merg la el sa schimbe bucsi si de alea.... si mi-a spus ca peste o luna:D asta e... oricum masina arata superb... daca gasesc undeva pe net modelul de jante ce are acum... am sa postez... e la 4 blocuri de mine parcata.... de cate ori trec pe langa ea ... intorc capul... curios ca eu stiam parca ca ar fii tds.... sau asa aveam eu impresia ca a mai fost pe autovit o masina ft asemanatoare doar cu piele gri in interior si era tds... ft frumoasa si aceea tot din cluj. -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 06:43 PM |