![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Se mai poate face recarosare? Vreau sa-mi aduc un ursulet peste cateva luni, si sunt curios daca va trebui sa-l canibalizez sau merge sa fac figura asta.
Daca se poate face recarosare, puteti sa-mi dati mai multe detalii? Tot ce stiu e ca practic trec masina care am adus-o in actele celei care o am. Sau ceva de genul asta. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
da ai dreptate DAR
Inainte de 2007 puteai trece vama cu o masina neinmatriculata in Romania doar daca aceasta era inmatriculabila in Romania(minim Euro3), in caz contrar plateai taxa direct la vama dupa care intrai cu masina in tara. Acuma ca toate sunt inmatriculabile , nu stiu ce sa zic asa noi astia toti cu masini mai vechi ne-am duce si ne-am aduce cate una in stare perfecta la 1000E , siguar au gasit ai nostri guvernanti ceva.....oricum o sa ma interesez cum e cu vama la masinile <EURO3 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:43 PM |