![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Trebuie sa va spun de la bun inceput ca sunt fan al acestei marci , inca de cand am putut sa aflu mai multe despre marca bavareza si am vazut primele BMW-uri, imediat dupa Revolutie.Intamplarea a facut sa devin si proprietarul unuia, e adevarat ca din epoca cand eu vedeam primele BMW la noi in tara. dar nu-i nimic pentru ca vorba cuiva:''un BMW ramne BMW''. Masina mea o stiti multi dintre voi-E28 524TDA, cumparata de mine in septembrie 2005, de la o cunostinta, dupa ce a mai trecut prin cateva maini. Masina era alba,trapa, jante aliaj pe 14' si hidramata pe deasupra. In vara acestui an , dupa o documentare foarte serioasa, am hotarat(ratiunea nu incape in discutie) ca e timpul sa refac masina si sa-i redau o alta ''viata'', pe care o merita orice masina pretioasa.Si iata cum vreme de mai mult de 2 luni am stat ca pieton,abia saptamana asta avand asigurari de la mecanic de-a scoate rechinul la plimbare.
Inceputul s-a chemat tinichigerie, unde s-au intalnit probleme specifice modelului sus-amintit, rezolvate fara mari batai de cap. dar cum pe ultima suta de metri am gasit 4 portiere in stare foarte buna, am mai intarziat proiectul inca ceva zile, de data asta din cauza mea. Ma abtin de la comentarii in privinta celor care-au lucrat la ea, ma bucura rezultatul! Pe langa raparatiile, de bun simt , am lucrat putin si la partea mecanica, dar si la confort: discuri ventilate fata, punte cu discuri pe spate, inchidere centralizata, Jante Borbet pe 15', volan MOMO, bara spate M-tehnic,antena semi-automata, scaune fata di piele cu incalzire si ajustaje electrice, etc. In continuare voi lasa pozele sa va lamureasca , avand indulgenta in privinta calitatii pozelor facute cu telefonul! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
aaa, asa e ok cum sunt pusi plumbii, si la mine tot asa e dar eu nu am talonul asa lat ca al tau, eu ma refeream sa nu fie lipiti pe exterior, asa cum am vazut in atasamentul lui sixx mai sus Exclus! Pe ''buza'' nu este lipit nimic,caci imi dau seama prea bine de ''pericol'' ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:06 PM |