![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
iata si cabrioleta,pe care unii dintre voi o stiti,unii o stiu si cum arata inainte.o descriere completa o sa pun putin mai tarziu,momentan sunt chiaun de somn
![]() ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
ce e chestia aia in spate pe lateral de parca ar fii sa deschizi usa din spate care defapt nu exista?
Si cine ti-a facut interiorul? e piele? cat a costat? super masina.... sa o stapanesti sanatos. -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
ce e chestia aia in spate pe lateral de parca ar fii sa deschizi usa din spate care defapt nu exista? de acolo se desface capacul ala unde se ascunde softtopul cand decapotezi masina Si cine ti-a facut interiorul? e piele? cat a costat? super masina.... sa o stapanesti sanatos. un tapiter experimentat, piele de piele, pret o sa-ti dea andrei(ionusunt) ca am lipsit la facturare ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 02:00 AM |