![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Nu stiu unde sa postez intrebarea asta asa ca o bag aici:
Fratilor, acum de cand suntem in UE (chipurile) ma intrebam cum s-ar putea aduce de afara o masina pentru piese. Subliniez, numai pentru piese, nu pentru inmatriculat. Care ar fi formalitatile ce trebuie facute sau care e actul normativ care reglementeaza treaba asta ? A mai facut cineva asa ceva ? Ideal ar fi sa o aduci de acolo pe roti si sa o dezmembrezi aici. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
In functie de tara de unde aduci masina preturile pentru acte,asigurare sunt altele. In Germania numere,acte,asigurare costa intre 90 si 220 de euro, in functie de zona. Masina se inmatriculeaza cu numere temporare pe 2 saptamani in Germania, vii cu ea aici si cand iti expira numerele gata. La vama inca nu m-am lamurit concret cum se face, dar luand-o logic nu au de ce sa iti ceara sa platesti vama pe masina _personala_, pentru ca in fond tu ai masina inmatriculata pe numele tau. E ca si cum eu m-as duce cu masina mea inmatriculata in romania si m-ar pune sa platesc vama pe ea. Pfff. Urmeaza sa aflu zilele astea si ce e la vama.
In Italia e mai problematic cu adusul masinilor pentru ca preturile sunt foarte mari, ~500 de euro pentru acte, asig,nr. si ca sa poti sa inmatriculezi si temporar o masina in Italia iti trebuie drept de sedere deci... Deasemenea nu va bazati pe plecatul cu buletinul. Anul asta este inca recomandat de minister sa avem si pasapoartele la noi, just in case. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:15 PM |