![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Ca si deschizator al acestui topic, solicit ca acesta sa fie inchis. Insusi titlul este desuet..."poze cu pisicutza mea neagra". Nu mai am masina....pozele nu mai sunt ale masinii mele.
OFFTOPIC @Cat-Esti un forumist care a facut o obsesie din asta...ca si nivel de cultura nu avem ce discuta...insusi faptul ca ai stat sa cauti netu' in lung si-n lat ca sa gasesti pe unde m-am mai dus eu demonstreaza ceea ce am mai spus in repetate randuri si anume k ai cva personal...cu persoana mea Pe orice forum din RO dau de tine...de la 4 tuning pana la erotic chat... loosers online (acolo n-am intrat dar mi-a zis un prieten ![]() This post has been edited by Alexxx: Feb 21 2007, 08:59 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Inchis la cererea lui Alexxx.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:38 PM |