Draga prietene ,amice ....pana acum m-am tot abtinut sa comentez una si alta despre tine...da nu ai nici o treaba cu domeniul asta...esti complet pe dinafara...iar de piska aia ti-ai cam batut joc matale...crezi ca daca ai pus stopuri de tuning si ai cumparat eleron de 350 de euro...asta numesti tu ca ai avut grija de ea???
Frate masina a luat-o prietenu meu intr-o stare infecta de la tine...
1.)interiorul e cocina -tu te simteai bine in ea???
2.)discurile de frana sunt f uzate...au o buza uriasa...ma mir cum se mai opreste masina aia
3.)toba masinii era praf +plus ca pusesei cea mai mare tiganie de tips pe ea...din Vitan(care a costat max 150 mii lei)
4.)volanul si pielea de la schimbator au fost inlocuite respectiv volanul imbacat cu un vinilin obosit...era scumpa o bucata de piele nu??
5.)aseara m-am intalnit cu prietenu meu sa vad si eu cum arata cu noua toba ...si efectiv ia cazut omului geamul de pe macara cand l-a coborat...
La un moment dat spuneai ca nu vii la intalniri ca ai suspensie sport...sau mai bine zis de ///M.....lol prietene tu stii macar ce e aia o suspensie sport??? masina asta nu are nici o suspensie sport...probabil nu veneai ca troncane ceva ce probabil tu nu ai schimbat la timp....si acum trebuie vazut.
Pun pariu ca nu esti in stare sa schimbi nici macar lichidul de spalat parbrizul...tre sa te duci la un service autorizat....
Tu in loc sa ai grija in primul rand la masina de partea tehnica tie iti zburau gargaunii in cap dupa Tobe Borla,stopuri tuning si Pachete M....insa nu aveai 3 milioane sa schimbi niste amarate discuri de frana si placute
Ar fi muuulte de spus da ma opresc aici (momentan) ,nu stiu cat de coerent am fost in ce am scris da efectiv m-au cam luat nervii...o sa povesteasca noul proprietar mai multe si cred ca te va face de kkt original...
Vorbesti de liniute...ma faci sa rad...habar nu ai ce sunt alea...cand vreodata un Fiat va face un BMW???
Tu chiar crezi ca tu esti destept si noi restul niste prosti???Atatia oameni atat de pe acest forum cat si de pe celalalt suntem niste prosti iar tu esti un destept care le stie pe toate si suntem noi invidiosi pe tine...invidioasi pe ce frate???ca aveai la BMW pachetul M???sau ca ai Stilo acum???
Personal ti-as da BAN numai pentru prostie si felul in care ti-ai batut joc de masina aia.
QUOTE (Gabi_323i @ Feb 20 2007, 09:19 PM)

ce clovn infect
e vecin cu tine...nu te dai tu cu omu???sa ii scoti gargaunii din cap??? arata-i si tu ca un BMW tot BMW ramane...fie el si e21 (pentru Alexx ..modelul asta e cunoscut ca si "rechin")