![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
@raduch cred ca comfunzi una cu alta
Masina cu interiorul HIgh-line nu cred ca e de vanzare(sau nu stiu eu), Iar masina la care te referi tu ca ar fi de vanzare cu 5000E este un 745i inmatriculat al unui user de pe forum si nu e masina din poze, e vorba de aceasta masina http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2440 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
Um CSI rosu cumva?Cu numere provizorii,ceva de genu proprietarul in Canada? Da,ii unu rosu cu proprietaru in America.L-am luat si il tin pana se scoate taxa de inmatriculare si il inmatriculez atunci numa.Oricum merita luat la pretu asta,1200 euro.In Germania pe Mobile sub 2600 euro nu am gasit niciunu care sa aiba piele,clima automata,computer-ul de bord.Si daca nu e scoate taxa imi gasesc pe cineva sa-l inmatriculez pe firma non profit sau il vand in tari straine.Dar nu cred ca se va intampla asa ceva pentru ca sigur se scoate taxa de inmatriculare.Eu nu regret ca l-am luat avand in vedere ca asa mult mi-am dorit asa ceva si ii o masina rara. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 02:03 AM |