![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
alexxx... acum daca tot ai vandut compactul, poti face un nou topic despre noua achizitie, sa ne spui si nou impresiile tale... sau vrei sa mai treaca ceva timp??
![]() ![]() edit: cat ai luat pana la urma pe compact? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
alexxx... acum daca tot ai vandut compactul, poti face un nou topic despre noua achizitie, sa ne spui si nou impresiile tale... sau vrei sa mai treaca ceva timp?? ![]() ![]() edit: cat ai luat pana la urma pe compact? Nu mi-am mai luat BMW pentru ca am intalnit o ocazie extraordinara. O masina care are 28.000 KM, a fost tinuta in garaj este full options. Masina are motor de 1.8 litrii de 135 CP, pachet sport interior exterior, dublu climatronic, 6 airbaguri, EBD, ASR si alte multe gadgeturi de acest gen, sistem de sonorizare BOSE, senzori de parcare, de lumini, de ploaie, servo electric dublu city drive/high way drive, etc etc. Nu intru in detalii. Nu i-am facut decat aceste poze. MASINA e a mea de 2 zile! FOARTE IMPORTANT: STIU PAREREA CELOR CARE AU BMW DESPRE FIAT, DEJA MI S-A FACUT GREATA DE CE AM AUZIT IN CEALALTA PARTE, SPER SA NU FIE SI AICI LA FEL PENTRU CA SUNT (IMI PLACE SA CRED) alt gen de oameni! This post has been edited by Alexxx: Feb 16 2007, 11:53 PM |
|||
|
||||
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
O masina care are 28.000 KM Cumva a fost a unui director care lucreaza la o reprezentata FIAT? FOARTE IMPORTANT: STIU PAREREA CELOR CARE AU BMW DESPRE FIAT, DEJA MI S-A FACUT GREATA DE CE AM AUZIT IN CEALALTA PARTE, SPER SA NU FIE SI AICI LA FEL PENTRU CA SUNT (IMI PLACE SA CRED) alt gen de oameni! Psst, eu am si BMW (E36) si Fiat (Punto). Fiatul este NOU (are 6000km acum, si l-am luat cu 8km la bord). Crezi ca pot sa-mi dau cu parerea fara sa ti se faca greata? ![]() A, si acum 2 ani vroiam sa-mi cumpar un Fiat Coupe (din pacate nu era in mintile lui si am renuntat). Sa o stapanesti sanatos, e o masina draguta (da, am spus "nice") si daca nu o sa-ti faca probleme o sa fii multumit. Cati bani a trebuit sa dai pt ea? si din ce an e? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cumva a fost a unui director care lucreaza la o reprezentata FIAT? Psst, eu am si BMW (E36) si Fiat (Punto). Fiatul este NOU (are 6000km acum, si l-am luat cu 8km la bord). Crezi ca pot sa-mi dau cu parerea fara sa ti se faca greata? ![]() A, si acum 2 ani vroiam sa-mi cumpar un Fiat Coupe (din pacate nu era in mintile lui si am renuntat). Sa o stapanesti sanatos, e o masina draguta (da, am spus "nice") si daca nu o sa-ti faca probleme o sa fii multumit. Cati bani a trebuit sa dai pt ea? si din ce an e? Masina a fost a unei doamne director la o firma importanta care are o vila in Floreasca si mai avea vreo 3 maini. Aceasta masina era in garaj cand am fost sa o vad si era masina ei de concediu...dar a spus ca si-a angajat sofer. Dupa ce am vandut compactul am mai pus 3.000 EUR. Este din 2002. This post has been edited by Alexxx: Feb 17 2007, 12:21 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Dupa ce am vandut compactul am mai pus 3.000 EUR. Este din 2002. adika... concret..???? eu unul nu stiu cu cat ai vandut compactul -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:20 AM |