![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai sa vedeti ce mi s-a intamplat in seara asta...pe strada la georgem in aviatiei,culmea din partea unui sofer de bmw (5 nou ,tigan bineinteles).circulam regulamentar pe soseaua pipera,si am vrut sa fac dreapta pe una din strazile perpendiculare cu aceasta.am dat semnal frumos,am incetinit,dau sa intru,unu care venea destul d tare(respectivul) imi da flash-uri sa ma dau(strada avand loc doar de o masina,nefiind sens unic,din cate stiu eu-georgem poate sa ne dea detalii in sensul asta
![]() .am depasit autobuzul,am iesit la dorobanti,abia la stopul de la brutaria doiciland lam vazut in oglinda si era cam la 800 d m in spate,sa pus verde,am lato spre televiziune,si nu lam mai vazut. vorba lu frati-miu : "iodeko: da foarte tare masina ta iodeko: dak abia te-a ajuns un seria 5 nou iodeko: ![]() imi cer scuze ca am scris ditai romanul ,da chiar nu mam putut abtine sa nu postez o asemenea intamplare...made in romania PS: georgem,daca poti sami dai detalii despre acest seria 5 nou,gri inchis, B nustiucat VYZ sau VIZ ,te rog zi-mi,si mai ales daca sta pe acolo,sa stiu daca sa ma mai astept la dastea,nu d alta dar trec des pe acolo ![]() This post has been edited by sixx: Feb 9 2007, 01:48 AM
Reason for edit: Ti-am scos eu quote-ul la primul mesaj (duplicat).
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai pun pariu ca le tremura co**ele sa faca ceva.ii doare pe ei in c*r....probabil miau bagat faza asta sa stau eu linistit ca se ocupa ei domne,"aplica legea" ...niste terminati.
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 03:53 PM |