pai sa vedeti ce mi s-a intamplat in seara asta...pe strada la georgem in aviatiei,culmea din partea unui sofer de bmw (5 nou ,tigan bineinteles).circulam regulamentar pe soseaua pipera,si am vrut sa fac dreapta pe una din strazile perpendiculare cu aceasta.am dat semnal frumos,am incetinit,dau sa intru,unu care venea destul d tare(respectivul) imi da flash-uri sa ma dau(strada avand loc doar de o masina,nefiind sens unic,din cate stiu eu-georgem poate sa ne dea detalii in sensul asta

),bineinteles ma dau din drum sa ii fac loc sa iasa de pe strada,ca sa intru si eu dupa el.in mom in care a ajuns langa masina mea ,a scos capul pe geam injurandu-ma,faza la care iam zis ceva de genu "da ce tiam facut ba ! ",dupa care mi-am continuat drumul spre destinatia mea pe strada respectiva..la f putin timp constat ca individul intorsese masina si se luase dupa mine,faza la care am zis sa fac un pic stanga si dreapta pe stradute sa vad daca chiar se tine dupa mine...si din stradute stradute,am iesit in strada paralela cu cea pe care eram,el tot dupa minedar nu claxon nu nimic,merg ce merg,ies in capul strazii si dau sa fac stanga pe sos pipera in dir Barbu Vacaescu,in ideea sa ma intorc unde vroiam sa ajung.in mom asta ,omu cu 5arul 2005 2006,de culoare gri inchis(viz sau vyz are la nr -georgem,l-ai mai vazut pe acolo? ca eu unul lam mai vaz o data sau d doua ori,da nush daca acolo sta)se baga in stanga mea,si opreste cumva in fata masini mele si se da jos la mine,in plina strada,cu cutitu la mine ca ce ma injuri tu pe mine ba(repet iam zis "da ce ai ba cu mine") .vazand asta ,am dat in R ,vad ca vin masini din spate,dau a1a din R(cum am putut) si plec in fata ,prin dreapta astuia care statea cumva pe linia dintre cele 2 sensuri.el dupa mine bineinteles(nush ce motor avea da era benzna sigur),si acum nu exagerez iam dat a1a a2a a3a ,a4a am schimbat undeva intre 5-6000 d ture,poate 4 -5000 nu sunt sigur...asta dupa mine in curu meu...la primu semafor am facut dreapta pe floreasca pe galben crezand ca il pierd punanduse imediat rosu...nimic ,el dupa mine..pe la pod la floareasca in sfarsit se hotaraste sa ma depaseasca,vazand asta incetinesc si ma hotarasc sa intorc sami vad de ale mele,moment in care vad ca si el intoarce masina pe sensul celalalt,moment in care si eu ma razgandesc si ii dau a1a si talpa,cand vad ca asta vine spre mine din sensu celalalt si trage stanga de volan gen sa intre in mine...l-am evitat cu un brusc stanga dreapta(omu cred ca era beat-ajunsesem la concluzia asta deja)....se duce spre pod...eu in dir opusa iam dat...a intors si din nou dupa mine...deja nu mi venea sa cred ce mi se intampla ...la semaforul de la intersectia floreasca cu cheaikovski,tocmai se punea rosu,a am franat un pic,a trecut un autobuz pana sa ajung in dreptul semaforului,si am trecut bineinteles ,asiguranduma pe cat posibil,ala fiind evident in spate dar la o dist mai mare
.am depasit autobuzul,am iesit la dorobanti,abia la stopul de la brutaria doiciland lam vazut in oglinda si era cam la 800 d m in spate,sa pus verde,am lato spre televiziune,si nu lam mai vazut.
vorba lu frati-miu :
"iodeko: da foarte tare masina ta
iodeko: dak abia te-a ajuns un seria 5 nou
iodeko:

) "
imi cer scuze ca am scris ditai romanul ,da chiar nu mam putut abtine sa nu postez o asemenea intamplare...made in romania
PS: georgem,daca poti sami dai detalii despre acest seria 5 nou,gri inchis, B nustiucat VYZ sau VIZ ,te rog zi-mi,si mai ales daca sta pe acolo,sa stiu daca sa ma mai astept la dastea,nu d alta dar trec des pe acolo