![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
@raduch cred ca comfunzi una cu alta
Masina cu interiorul HIgh-line nu cred ca e de vanzare(sau nu stiu eu), Iar masina la care te referi tu ca ar fi de vanzare cu 5000E este un 745i inmatriculat al unui user de pe forum si nu e masina din poze, e vorba de aceasta masina http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2440 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
Ma ala albastru e cam muci ,mai interesant e ala din Constanta dupa parerea mea:) Care din Constanta CT-57-BMW,ala care cica ii facut la comanda full?Am vorbit cu tipu ala si o zis ca el nu o mai vinde da ar avea un prieten care vrea sa-si vanda BMW-ul.Eu nu prea am unde sa caut.In Cluj nu gasesc nimic,numa ala argintiu.LLa noi nu se gaseste nici o masina asa mai speciala din pacate.In Bucuresti gasiti ce vreti voi. This post has been edited by raduch: Feb 14 2007, 04:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:06 AM |