![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai sa vedeti ce mi s-a intamplat in seara asta...pe strada la georgem in aviatiei,culmea din partea unui sofer de bmw (5 nou ,tigan bineinteles).circulam regulamentar pe soseaua pipera,si am vrut sa fac dreapta pe una din strazile perpendiculare cu aceasta.am dat semnal frumos,am incetinit,dau sa intru,unu care venea destul d tare(respectivul) imi da flash-uri sa ma dau(strada avand loc doar de o masina,nefiind sens unic,din cate stiu eu-georgem poate sa ne dea detalii in sensul asta
![]() .am depasit autobuzul,am iesit la dorobanti,abia la stopul de la brutaria doiciland lam vazut in oglinda si era cam la 800 d m in spate,sa pus verde,am lato spre televiziune,si nu lam mai vazut. vorba lu frati-miu : "iodeko: da foarte tare masina ta iodeko: dak abia te-a ajuns un seria 5 nou iodeko: ![]() imi cer scuze ca am scris ditai romanul ,da chiar nu mam putut abtine sa nu postez o asemenea intamplare...made in romania PS: georgem,daca poti sami dai detalii despre acest seria 5 nou,gri inchis, B nustiucat VYZ sau VIZ ,te rog zi-mi,si mai ales daca sta pe acolo,sa stiu daca sa ma mai astept la dastea,nu d alta dar trec des pe acolo ![]() This post has been edited by sixx: Feb 9 2007, 01:48 AM
Reason for edit: Ti-am scos eu quote-ul la primul mesaj (duplicat).
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Pe o prostie de genu fratemio s-a pus aici in cluj el cu golfu lu tata IV SDI, s-a pus cu un Audi A6 2,5 TDI
![]() -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
B 48 VEZ Bmw E60 gri inchis 520d
m-a alergat din nou in seara asta,lam alergat spre niste gabori mam oprit sa dat jos sa ma bata cu gaborii d fata ,gaborii miau intors curu,am fugit cat de repede sa ma pierd de el si am fost la militia pisamas pe tara in care traiesc ca am completat o declaratie,iar ala de la politie mia dat poza sa vad daca ala e,ala era,doar ca pe nr b48 vez nui inregistrat vreun bmw,chestie caremi spune ca omu e ditai interlopul . sa fie complet,am vrut sa parchez in petromu din aviatiei el era pe colt.cum lam vazut nam mai facut dreapta in petrom si mam dus inainte,mom in care dupa mine sa luat...iar lam ametit pe stradute pana in barbu vacarescu,unde mam oprit la echipaj & so on.....stie careva vreun gun de vanzare?vb serios -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
.stie careva vreun gun de vanzare?vb serios http://www.gamo.com/ http://www.arw.ro/main2.php?pag=produse&c1=aer+comprimat bafta ![]() -------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:00 PM |