![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
http://www.mobile.de/SIDB6uM2kH3KXODgpuXt1...1244374240&
Masina asta se pare a modificat-o nebunu', punandu-i un motor dupa un E38- Uitati traducera aproximativa facuta cu Altavista-motor+ electronics from E38 740i, transmission 6gang from E38, differenzial mechanically closing from M6 373iger, wheels 8,5&10x19 3tlg schmidt radinox again, interior equipment orig. ALPINA, all linings inclusive skies in leathers, sits leather alkane tare, combination instrument E38, front schweller tail self-builds (gedaengelt in manual work), headlight gulf 1/2, carpenter brakes, endschalld. E46, main switch, loescher etc. etc. absolute unique piece, complete reconstruction 2000, please no spinner!!!!bitte keine"wie have you the gebaut"fragen!!!!!! Vmax265!! 0-100 4,9sek!!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Oricum ar fii eu mi-as dori masina respectiva... si doar pentru ca sa le dau in gura la cei smecheri.... care arata cu degetu o masina clasica..... asta nu doar pe asfalt ci si ca si tehnologie.... eu visam,,, intr-o vreme la un motor de 530d... la mine sub capota.... si va dati seama ca a aparut si varianta mai tare aia la care ii spune 535d... cu destui caluti.... ar fii frumos....dar la bani.... si tinand cont ca am investit 10 mil in directie... si iar simt o bataie in volan.... si crap:( asa ca nici nu mai indraznesc sa visez la motoare si puteri, si tehnologii de genu....
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:25 PM |