![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Hai sa spun si eu o vorba buna la masina asta... fara sa ma amestec in harmalaia din topic....
Chiar daca nu sunt fan al compacturilor, cred ca mi-ar placea chiar ft mult sa conduc un BMW mai scurt in oras, sa parchez mai usor, si sa am o masina mai mica, si tot BMW. Apropo mi-ar fii placut ft mult TI-u... din 2000 sau 2001... Si-mi place ft mult seria 1. Chiar daca conduc un 524d... e28, si-mi place ft mult aceasta masina... Si masina arata ft bine vreau sa spun ca si mie mi-ar fii placut sa am aceea masina. Sigur ca as fii condus in oras un 316 mai degraba decat un 524... inca visez la o masina mica cu care sa te misti usor pe centru.... (chiar aici in CLuj... daramite la voi in Bucuresti... unde e mai mare gramadeala de masini) -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 09:13 AM |