![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
dati-mi voie sa imi dau si eu cu parerea.
zilele trecute am vazut si eu masina fiindca va intra in posesia unui prieten de-al meu. desi nu sunt fan e36...(decat coupe si cabrio)...vreau sa spun ca masina arata chiar bine cu cateva exceptii(toba-care va fi schimbata ,oglinzile care mai au un pic si isi iau zborul si inca cateva chestii minore.) Pachetul M de pe ea...original sau nu chiar da bine pe masina iar cu niste geamuri fumurii va iesi probabil mai mult in evidenta,daca ar avea si niste jenti de M...ar fi chiar belea. Acum chiar sunteti rai ...cred ca aveti si ceva cu Alexxx. Pana la urma e masina lui si gusturile nu se discuta. P.S. -Ma enervati rau uneori cu plasticele voastre originale...personal abia astept sa scap de vechiturile astea de spoilere pe care voi le numiti "originale" desi au 20 de ani si au trecut prin 10 maini si au 15 lipituri si sa pun unele de fibra care imi plac. Mai sunt exceptii care imi plac si mie...de ex. la e30 imi place Mtech 2 insa degeaba il ai daca nu da bine pe masina... -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:47 AM |