![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
acu ce sa zicem..na , daca tie iti place felu' asta de BMW care seamana cu un kadett, vorba aia, e gustul fiecaruia in care nu te poti...
![]() pt un compact e ok, da asa in general, mai trebe o gramada de munca la el sa arate a ce zici tu ca e - compact cu kit M. deocamdata e un bricolaj de elemente disparate. si pt ca ai cerut pareri, eu zic ca un kadett lucrat arata mai bine ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
acu ce sa zicem..na , daca tie iti place felu' asta de BMW care seamana cu un kadett, vorba aia, e gustul fiecaruia in care nu te poti... ![]() pt un compact e ok, da asa in general, mai trebe o gramada de munca la el sa arate a ce zici tu ca e - compact cu kit M. deocamdata e un bricolaj de elemente disparate. si pt ca ai cerut pareri, eu zic ca un kadett lucrat arata mai bine ![]() Tu poti sa zici ce vrei. Parerea ta in mod special nu ma intereseaza, avand in vedere ca mananci (cenzurat) in toate topicurile mele. Defapt eu nici nu cred ca ai BMW, cred ca esti un copil cu handicap psihic, care sta pe forumuri si viseaza... In momentul in care compari un model de BMW, ORICE BMW, cu un Kadet imi dau seama ce admirator BMW esti tu! Copil mucos... Nu mai are rost pentru ca masina am vandut-o...( miercuri facem actele). DAR asa ca idee ca am ramas atasat de ea, mi-ar fi placut sa aud parerile colegilor de pe forum! This post has been edited by Alexxx: Feb 12 2007, 01:06 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:57 PM |