![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
ala de la M aerodinamics nu e spoiler. e o piesa ce se monteaza peste bara originala
![]() cred ca cei de la casco i-au tras o teapa serioasa celui care a avut masina inainte. dar desigur, tu stii asta ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
ala de la M aerodinamics nu e spoiler. e o piesa ce se monteaza peste bara originala ![]() cred ca cei de la casco i-au tras o teapa serioasa celui care a avut masina inainte. dar desigur, tu stii asta ![]() @Cat: Stii ceva? Arata-mi tu atunci un spoiler stock de e36 care sa arate k al meu! K e M sau nu e M deja nu ma int. Atat timp cat nu e stock si e original BMW si arata si bine, eu sunt multumit! Ii schimba fata radical fata de un spoiler stock e36. @Io's: Mai bine spuneai din prima 3 cuvinte decat sa faci un post intreg: Nu-mi place compactul. Cozorocul ala e orig BMW si e o optiune care costa vreo 400 USD iar "ornamentele praguri" sunt defapt praguri de M originale care mai costa si alea vreo 350 EUR (foarte apreciate intre entuziastii de E 36). In plus, modelul ( ///M twister pe care-l am eu) asta de praguri sunt foarte rare! Eleronul iarasi orig M...defapt tie nu-ti place pachetul M care e vreo 1.500 EUR! Asta e...mai sunt si oameni care prefera masini stock fara pachet M. ![]() Cat despre tips sunt SIGUR ca ai mai vazut in multe topicuri ca am spus ca il voi da jos...ca nu l-am pus eu ...ca voi pune Borla...etc. Dar...ma abtin de la comentarii ca iar sare lumea-n sus si mai iau 20% warn! LE: Doar pt faptul ca spoilerul ala nu-l mai vezi pe nici o masina, da ft bine si seamana ft bine cu cel de M in ochii mei e de 100 mai valoros decat acela pe care-l vezi pe toate E36... This post has been edited by Alexxx: Feb 12 2007, 12:09 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 07:06 AM |