![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Bun...hai sa luminez. Dupa cum se vede si in poza expusa de Florin, eleronul de M NU este altfel ca al meu si totusi si al meu este M! Asta pentru ca exista M I si M II pt compact. Eleronul pe care eu il am montat pe masina si care este cel din poza de la jos este M Tech I.
Acelasi lucru este valabil si pentru spoilerul din fata. Daca veti da scroll down la urmatorul link, - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=51&fg=95 -veti vedea ca la un mom dat veti vedea o pictograma pe care scrie Retrofit M aerodinamic Kit, care cuprinde spoilerul M 3 E36 pe care il stie toata lumea! Dar DACA veti da scroll si mai jos veti vedea ca mai exista un asa zis "M AERODYNAMICS PACKAGE II". E, ACELA E AL MEU! este aproape identic ca cel din pachetul I numai ca un pic mai rotunjit. MASINA CAND A INTRAT IN TARA in 2001 a venit cu acela de-l stie toata lumea M3 E36. A fost lovita in fata usor si a fost facuta pe CASCO la AB. S-a comandat tot un spoiler M din germania si a venit acesta pe care il am eu pe masina. End of story. PS: NU stiu daca acest spoiler a fost facut SPCIAL pentru compat (pentru ca la E46 compact spoilerul fata din M difera fata de toate celelalte) @Cat: Jantele abia le-am luat de 3 luni si sunt noi iar mie imi plac. Gusturile nu se discuta...mie astea mi se par "mai de doamne ajuta" This post has been edited by Alexxx: Feb 11 2007, 02:51 PM |
|
|
||
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Acelasi lucru este valabil si pentru spoilerul din fata. Daca veti da scroll down la urmatorul link, - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=51&fg=95 -veti vedea ca la un mom dat veti vedea o pictograma pe care scrie Retrofit M aerodinamic Kit, care cuprinde spoilerul M 3 E36 pe care il stie toata lumea! Dar DACA veti da scroll si mai jos veti vedea ca mai exista un asa zis "M AERODYNAMICS PACKAGE II". E, ACELA E AL MEU! este aproape identic ca cel din pachetul I numai ca un pic mai rotunjit. pai scrie da nu e poza cu el ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:38 AM |