![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
@raduch cred ca comfunzi una cu alta
Masina cu interiorul HIgh-line nu cred ca e de vanzare(sau nu stiu eu), Iar masina la care te referi tu ca ar fi de vanzare cu 5000E este un 745i inmatriculat al unui user de pe forum si nu e masina din poze, e vorba de aceasta masina http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2440 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
Daca ii chiar asa cum zici tu in legatura cu omologarea atunci imi spui te rog tu cand ti-ai pus motoru de 3500 a trebuit sa modifici prinderile de la motoru dinainte sau merge direct pe prinderile de la motoru de 2800?
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Daca ii chiar asa cum zici tu in legatura cu omologarea atunci imi spui te rog tu cand ti-ai pus motoru de 3500 a trebuit sa modifici prinderile de la motoru dinainte sau merge direct pe prinderile de la motoru de 2800? nu a trebuit sa modific nimic, motorul pe care il am acum pe masina a fost luat de pe o masina identica si l-am pus fara nicio modificare este acelasi motor ca cel de 2800.. adika M30 la 728i este M30 286EC iar la 745i este M30 346ET parca motorul pe afara este identic ca si dimensiuni.... in interior insa e altceva ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:22 AM |