![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Si poze cu motorul?
Masina arata foarte bine, in timp ce ma uitam la poze ma gandeam oare de ce vrei sa o vinzi. Apoi mi-am amintit ca e 316i... PS. Da, ar trebui mutat la "Masina mea". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Si poze cu motorul? Masina arata foarte bine, in timp ce ma uitam la poze ma gandeam oare de ce vrei sa o vinzi. Apoi mi-am amintit ca e 316i... PS. Da, ar trebui mutat la "Masina mea". Asta e sindromul celor cu 325...Daca imi iau alta masina poate o sa-mi iau TOT 316i... NU mi se pare normal sa am o masina care sa consume 17% in Buc la mers normal si 20% sport ca un 325 sau 525! Si nici nu am unde sa fug cu 250 sau dau liniute in infernul asta! This post has been edited by Alexxx: Feb 10 2007, 08:11 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Asta e sindromul celor cu 325...Daca imi iau alta masina poate o sa-mi iau TOT 316i... NU mi se pare normal sa am o masina care sa consume 17% in Buc la mers normal si 20% sport ca un 325 sau 525! Si nici nu am unde sa fug cu 250 sau dau liniute in infernul asta! putere mare nu inseamna neaparat viteza maxima sau liniute.. mai inseamna acceleratie ![]() eu de aproape 4 ani de cand am masina decat de 2-3 ori i-am dat maxim, pe cand de acceleratie ma folosesc la fiecare drum ![]() ontopic: frumoasa masina ![]() i-ar sta mai bine pe fata cu un spoiler de m3 e36. ![]() |
|
|
![]()
|
|
putere mare nu inseamna neaparat viteza maxima sau liniute.. mai inseamna acceleratie ![]() eu de aproape 4 ani de cand am masina decat de 2-3 ori i-am dat maxim, pe cand de acceleratie ma folosesc la fiecare drum ![]() ontopic: frumoasa masina ![]() i-ar sta mai bine pe fata cu un spoiler de m3 e36. ![]() aha. Pai si spoilerul meu de care crezi ca e? Nu cred ca i-ar sta mai bine cu spoilerul de care zici tu pentru ca este omniprezent! Am vazut pe sute de pisici din ala...Dar spoiler ca al meu pe cate ai vazut? Nici una? ![]() Oricum gusturile nu prea se discuta...Asta al meu are forme mai rotunjite....care se potrivesc cu aspectul general al masinii... Am cautat pe BMW Syndicat...E-bay...318ti.org...google...PESTE tot sa vad si eu UN E36 cu spoiler fata ca al meu si NU AM GASIT! ![]() O sa arate si mai bine cand ii pun proiectoarele...acum , desi nu se obs in poze (si nici in realit decat daca pui mana) peste gaurile unde vin proiectoare este banda de bricolaj negru lucios! Proiectoarele le am pe balcon insa nu am avut timp sa le montez! This post has been edited by Alexxx: Feb 10 2007, 10:42 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:22 PM |