![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
cutie automata+cardan+restul de accesorii care vin pe langa cutie(suport prindere,schombator...etc)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 318 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 87 Car: E39 530d Engine: M57 ![]() |
nu ai nevoie de senzor de turatie. cel putin mie nu-mi functioneaza turometrul cel mai probabil din cauza senzorului.
sta in parcare din cauza ca am alta masina cu care merg zilnic. nu am avut timp sa desfac valva dela calorifer si iarna la drum lung fac frigul. prin decembrie m-a lasat cutia la masina de zii cu zii si am scos tractorasul. foarte incantat am fost de el. de rulment ce sa zic...cred ca se gaseste iar daca nu, o cutie sh nu ar trebui sa fie o avere. e pacat sa mergi in halul asta cu ea. daca poti sa pui automata pe ea nu sta pe ganduri ca nu o sa regreti cu traficul din bucuresti. -------------------- Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:26 AM |