![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
atat deocamdata, v-a urma o sedinta foto si voi upload-a aici o suta de poze ![]() ![]() This post has been edited by io`s: Jan 23 2007, 07:33 PM -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Poate o sa mai tii masina pana fac eu rost de bani, macar
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Poate o sa mai tii masina pana fac eu rost de bani, macar deocamdata nu ma grabesc deloc
![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
deocamdata nu ma grabesc deloc Chiar,cat iti consuma 745-u?Banuiesc ca mananca 2 galeti in oras,nu?Eu am avut un 728i E23 din 85 si consuma in oras daca il si calcam putin pe coada pana in 20 litri.Mai am o intrebare:acuma cum se plateste impozitu(ca eu inca nu l-am platit la a mea,mi groaza ca o sa-mi zica cine stie ce sume fabuloase)chiar e asault precum se zice?De exemplu tu cat platesti pt BMW? |
|
|
![]()
|
|
Chiar,cat iti consuma 745-u?Banuiesc ca mananca 2 galeti in oras,nu?Eu am avut un 728i E23 din 85 si consuma in oras daca il si calcam putin pe coada pana in 20 litri.Mai am o intrebare:acuma cum se plateste impozitu(ca eu inca nu l-am platit la a mea,mi groaza ca o sa-mi zica cine stie ce sume fabuloase)chiar e asault precum se zice?De exemplu tu cat platesti pt BMW? era odata un topic despre consumuri dar naiba stie pe unde e consuma: urban minim 17-18l/100km asta daca mergi linistit cu ea, maxim nu stiu cat consuma ![]() extraurban intre 10-15 depinde cum o exploatezi ![]() impozitul mi-a venit 840RON platibil in 2 rate (semestriale) sau integral pana la 31martie cu reducere -7% adika vre-o 750ron -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
era odata un topic despre consumuri dar naiba stie pe unde e consuma: urban minim 17-18l/100km asta daca mergi linistit cu ea, maxim nu stiu cat consuma ![]() extraurban intre 10-15 depinde cum o exploatezi ![]() impozitul mi-a venit 840RON platibil in 2 rate (semestriale) sau integral pana la 31martie cu reducere -7% adika vre-o 750ron Sa stii ca am calculat si eu si atat ai de platit impozit.Dar nu stiam ca tu platesti de fapt ca si pentru un 728i si de aia nu-mi venea sa cred.Oricum daca il vinzi,cine il ia nu va putea face asta pt ca la RAR si VT iti gaseste ca nu ai motoru original de 2800.N-ai aflat daca nu vinde cunostinta ta Highline-ul?Ce norocosi sunteti cei care stati in B ca acolo gasesti ce masini vrei.De mult imi caut un Highline si am si gasit unul,735i dar caroseria era in stare dezastroasa si nici motoru nu era prea stralucit.Imi trebuie si mie un E23 cu dotari premium,am avut un 728 dar era simplu.Mai imi place E32 730i V8 sau 750i V12,dar tot nu se ridica la valoarea si imaginea de scena a unui E23. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Mai imi place E32 730i V8 sau 750i V12,dar tot nu se ridica la valoarea si imaginea de scena a unui E23. era unu pe la mine prin zona de vanzare acum ~1 an (4500E ).. V8 ( nu stiu daca era 730 sau 740), negru, automat, piele, telefon.. il admiram mereu cand treceam pe langa el.. proprietar era un mos pe la 60 de ani.. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:23 AM |