![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
si pentru cei care se cred piloti la volanul unui BMW, fie el si seria 7
atentie, pozele nu sint foarte placute. aviz celor cu probleme cardiace sau digestive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
M-a sunat un amic si mi-a spus sa ma uit pe forumul daciaclub.ro, la un accident din Bucuresti provocat de un E36.
M-am uitat. Fara discutie, soferul BMW-ului a fost iresponsabil si e vinovat. Ce m-a surprins insa cel mai tare sunt comentariile user-ilor de pe daciaclub. E interesant de citit de la acest post in jos. Pentru cei care nu au timp sa parcurga topicul, cateva "mostre": - "Alt smecher cu BMW"; - "Mi se pare cam aiurea ca cineva cu modelul asta respectiv de BEMEVEU sa se dea smecher sau sa fie considerat on cu bani. Oricare dintre noi daca-si vinde Logan-ul cu 7000 euro acolo , ne luam un BMW Seria 3 model 95 (exact ca cel din poza) din germania cu cea mai mare usurinta. Mi se par penibili astia cu BMW-uri vechi , Audi-uri vechi , Benz-uri vechi care fac figuri pe strada."; - "Bmw-ul ala e unul dintre cele mai slabe modele produse de constructorul bavarez... Un jaf cu sigla BMW". - "si ca alta concluzie toti soferii de bemveu sunt inconstienti, bronzati si conduc tot timpul bauti. cu peste 100 pe ora". Si cea pe care o consider cea mai tare: - "In cazul asta se aplica prezumptia de bemveu. Adica de vinovatie." Nu prea ne bucuram de popularitate si simpatie, prieteni ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:29 PM |