![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 16 Joined: 2-February 06 From: romania bucuresti Member No.: 174 ![]() |
-------------------- sunt pasionat de la 16 ani de BMW,cand am avut un 520 din 87.de atunci am schimbat multe modele.am 27 de ani si tot nu m-am potolit...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 7-January 07 Member No.: 512 Car: E36 full tuning Engine: 2.0 ![]() |
deci , imbunatatiri : jante pe 18' , ornamentele interioare vopsite portocaliu(erau imitatie lemn) , grup schimbat , planetare , discuri+placute (practic toata puntea spate schimbata) , ceva la admisie(nu mai stiu cum se cheama) , baterie noua a mai fost ceva dar nu mai stiu....... ce urmeaza dar influenteaza si pretul : portbagaj vopsit ( a fost eleronul) , spoilerul fata aranjat(e putin crapat) si parbrizul schimbat(e spart)..... muzica are ceva rezonabil adik un MP3 si niste boxe ovale spate si ceva mic pe fata parca KENWOOD ,.....DACA SUNTETI INTERESATI LASATI UN ID de MESS SI VORBIM......accept combinatii doar cu vreun urs puternic nu neaparat tunat
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 7-January 07 From: dr.taberei Member No.: 510 Car: E36 Engine: m42 1.8 140 martoage ![]() |
deci , imbunatatiri : jante pe 18' , ornamentele interioare vopsite portocaliu(erau imitatie lemn) , grup schimbat , planetare , discuri+placute (practic toata puntea spate schimbata) , ceva la admisie(nu mai stiu cum se cheama) , baterie noua a mai fost ceva dar nu mai stiu....... ce urmeaza dar influenteaza si pretul : portbagaj vopsit ( a fost eleronul) , spoilerul fata aranjat(e putin crapat) si parbrizul schimbat(e spart)..... muzica are ceva rezonabil adik un MP3 si niste boxe ovale spate si ceva mic pe fata parca KENWOOD ,.....DACA SUNTETI INTERESATI LASATI UN ID de MESS SI VORBIM......accept combinatii doar cu vreun urs puternic nu neaparat tunat trate daca mai e de vanzare,as vrea s-o vad id meu de mess e giuliomak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 03:38 AM |