![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Este bicicleta mea personala care imi mananca banii de 3 ani aproape.Cnd am luat-o masina arata asa:
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Dupa 3 ani si cateva mii de euro bagati in diferite piese(amortiz;pivoti;bucse;arcuri;cuzineti;vascocuplaj;termostat;scaune;kit M tech;serpi;jante;diferential;etc...)masina arata astfel
Mai urmeaza:alta evacuare ca asta s-a mucit,pedalierul refacut(la sofer e destul de rugunit,daca stie cineva tinichigiu bun rog sa imi spuna)alte jante,poate alte stopuri si faruri,poate alte debitmetru si mai am de facut 2 reparatii la vopsiturie(a sarit vopseaua de la o usa si m-a lovit un nenea cu Cielo),a si caut amortizoare sport(scurte) -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
... caut amortizoare sport(scurte) Vrei s-o lasi mai jos de-atat? Mie mi se pare ca-i sta bine asa. -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st September 2025 - 09:22 PM |