Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Furia aurie
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
alex230ro
Este bicicleta mea personala care imi mananca banii de 3 ani aproape.Cnd am luat-o masina arata asa:
alex230ro
Dupa 3 ani si cateva mii de euro bagati in diferite piese(amortiz;pivoti;bucse;arcuri;cuzineti;vascocuplaj;termostat;scaune;kit M tech;serpi;jante;diferential;etc...)masina arata astfel

Mai urmeaza:alta evacuare ca asta s-a mucit,pedalierul refacut(la sofer e destul de rugunit,daca stie cineva tinichigiu bun rog sa imi spuna)alte jante,poate alte stopuri si faruri,poate alte debitmetru si mai am de facut 2 reparatii la vopsiturie(a sarit vopseaua de la o usa si m-a lovit un nenea cu Cielo),a si caut amortizoare sport(scurte)
alex230ro
Ah sa zic si ce este :BMW E30 323i nascut ianuarie 1985 150 caluti (care or mai trai dintre ei) cupe adica are doua usi tongue.gif
jorj3l
rolleyes.gif wub.gif BMW e30 Cabrio.gif
Alexxx
Arata extraordinar de bine. Eleronul spate e superb. cred ca cel mai frumos urs pe care l-am mai vazut. Absolut superb. Felicitari pentru bunul gust. Mi-ar placea si mie asa ceva!
alex230ro
Mersi,din pacate mai are de lucru pana la superb din punctul meu de vedere cel putin.Dar cu inca 1000-2000E il aduc in starea in care as vrea eu sa fie.A masina nu prea are optiuni pe ea doar geamuri electrice si trapa,sper ca pe viitor sa remediaz astea,macar geamuri electrice sa ai pun,servo mai vedem... cat despre eleron ce sa zic asa a venit el cu kit-ul bine aici ai multumesc si lui Io's care mi-a mai dat ceva sfaturi rolleyes.gif
io'sŪ
QUOTE (alex230ro @ Feb 1 2007, 12:59 PM) *
aici ai multumesc si lui Io's care mi-a mai dat ceva sfaturi rolleyes.gif

cha (2).gif

mai ai inca ceva de munca la ea daca vrei s-o faci si mai marfa!

PS: husele alea care iti mai dau ceva caluti.... nu le mai ai??? laugh.gif
comisaru
QUOTE (alex230ro @ Feb 1 2007, 12:26 PM) *
... caut amortizoare sport(scurte)

Vrei s-o lasi mai jos de-atat? Mie mi se pare ca-i sta bine asa.
alex230ro
Pai sta bine;acum chiar atinge,dar am inteles ca nu e bine sa ai arcuri sport si amortizoare normale :)Edit:acum am jantele de tabla cu cauciucurile de iarna si masina este foarte joasa deja am zapacit intermediara in 2 canale sad.gif
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Feb 1 2007, 01:14 PM) *
PS: husele alea care iti mai dau ceva caluti.... nu le mai ai??? laugh.gif

adika astea ! laugh.gif
Click to view attachmentClick to view attachment
alex230ro
Nu mai sunt demuult laugh.gif deh fiecare are momentele lui de ratacire oricum cand aveam husele alea pe masina l-am facut pe Florin
comisaru
QUOTE (alex230ro @ Feb 1 2007, 01:37 PM) *
Pai sta bine;acum chiar atinge,dar am inteles ca nu e bine sa ai arcuri sport si amortizoare normale ...

De ce n-ar fi bine? Ma intereseaza pt. ca si eu vreau sa pun arcuri sport si sa le cuplez cu amortizoare pe gaz(stok, nu mai scurte/sport).
io'sŪ
eu stiu ca pe spate nu merge (atinge amortizorul si bate cand ajunge in capat de cursa) dar asta se rezolva imediat la un strungar tongue.gif , pe fata nu vad ce ar avea sa nu mearga
florin83
husele alea le mai ai? le vinzi? laugh.gif
alex230ro
Husele le-am facut cadou ,vad ca nu mai vrei arcurile alea sport ?
florin83
huh.gif ba da.. le vreau.. ce ai?
alex230ro
tongue.gif nimic mai glumesc si eu laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 1 2007, 09:29 PM) *
husele alea le mai ai? le vinzi? laugh.gif

da' ce florine.... vrei sa-ti fuha "mini impreza" si mai tare !?!? tongue.gif
florin83
nu, nu ma mai intereseaza fuga.. sunt pensionat biggrin.gif
TiL
Acum o fi vrand sa nu-i fuga fundu' biggrin.gif
316i
QUOTE (TiL @ Feb 2 2007, 12:29 PM) *
Acum o fi vrand sa nu-i fuga fundu' biggrin.gif

Stii ca ce-ai zis e complet interpretabil, nu? laugh.gif
alex230ro
Alooo pe alt topic va rog ph34r.gif
TiL
Alex, sa punem mana pe maturica?
powerbmw2001
QUOTE (alex230ro @ Feb 1 2007, 12:26 PM) *
Dupa 3 ani si cateva mii de euro bagati in diferite piese(amortiz;pivoti;bucse;arcuri;cuzineti;vascocuplaj;termostat;scaune;kit M tech;serpi;jante;diferential;etc...)masina arata astfel

Mai urmeaza:alta evacuare ca asta s-a mucit,pedalierul refacut(la sofer e destul de rugunit,daca stie cineva tinichigiu bun rog sa imi spuna)alte jante,poate alte stopuri si faruri,poate alte debitmetru si mai am de facut 2 reparatii la vopsiturie(a sarit vopseaua de la o usa si m-a lovit un nenea cu Cielo),a si caut amortizoare sport(scurte)

arata destul de bine...........................nu vrei sa o dai?
alex230ro
smile.gif pana acum cateva zile vroiam sa o dau acum NU o mai dau .
io'sŪ
mai asteapta cateva zile ca v-a vrea iar s-o dea! laugh.gif laugh.gif
alex230ro
Niste poze mai vechi de prin 2004 atunci luasem masina,poze facute la o intalnire ocazie cu care m-am cunoscut cu Ionu,Da_joint,Jaffar,Sorin,Florin83 ,Nick.
alex230ro
Si poza cu toate masinile
florin83
care joint ma? el o are de ~2 ani.
alex230ro
Ma rog fostul proprietar tongue.gif
alex230ro
Masina acum are arcuri verzi,mai am niste amortizoare galbene pentru ea da sa vedem ce si cum.Poze zilele astea
georgem
Ti-am vazut fosta masina azi la Udriste, pleca din parcare. Avea inca numerele tale. Eu tocmai imi luasem noile numere de B pentru Audi.
alex230ro
Da vineri m-am vazut cu cel care a cumparat-o sa ai dau certificatul fiscal.A rezolvat problema cutiei si am inteles ca a mai fost o problema cu alternatorul (nu incarca) a rezolvat-o si pe aia un contact oxidat era de vina.
alex230ro
Si daca tot suntem la masina mea pun niste poze cu noua mea masina furia neagra unsure.gif
florin83
oo.. s-o stapanesti sanatos.. smile.gif
n3o
sa o stapanesti sanatos ... si sa o uzi biggrin.gif
georgem
Asta cati cai putere are?
Tot una de-asta are si un var al meu, nu stiu exact motorizarea si nici nu i-am vazut-o inca, desi sta in Baneasa si eu in Aviatiei...
io'sŪ
la mai multi km!..
alex230ro
E motorul de 1,4 TDCI 68 cai -prin remapare cica s-ar duce pe la 90. tongue.gif
n3o
nu se merita mai bine ai lasa-o asa ,este noua si trebuie sa ti la garantie ...
io'sŪ
QUOTE (alex230ro @ Mar 13 2007, 01:24 PM) *
....... 90. tongue.gif

ohmy.gif cha (2).gif
moaaa , vezi sa nu te dai tare la ea... sa nu-ti scapede sub control... mai bine faci un curs de pilotaj ceva ph34r.gif
celb (15).gif
alex230ro
Noua furie neagra laugh.gif

aaa acum am vazut ca am mai pus pozele astea laugh.gif de fapt vroiam sa pun poze cu cotiera conf (9).gif
butcky
QUOTE (alex230ro @ Apr 10 2007, 10:39 AM) *
Noua furie neagra laugh.gif

aaa acum am vazut ca am mai pus pozele astea laugh.gif de fapt vroiam sa pun poze cu cotiera conf (9).gif

Huaaaaaaaaaaaa annoyed_h4h.gif

Whip.gif
ionusunt
cica s-ar putea sa fie furia alba tongue.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ Feb 22 2008, 09:24 PM) *
cica s-ar putea sa fie furia alba tongue.gif

ix?
alex230ro
vise deocamdata viseee... bat i'l bi bac rolleyes.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.