![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
In afara de an (1986) altceva nu am ce sa-i imput. Masina merge super bine, consumul este super ...... uff, habar n-am ce sa fac sad.gif
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
eu zic sa stai un pic sa vezi ce se intampla cu taxa aia, stii tu care, si sa te uiti si cam ce exista in germania (la ce bani se vinde ce ai vrea tu). in mod normal, pe-acolo ar trebui sa ajunga preturile. iar daca te grabesti, poti sa iti iei o masina inmatriculata afara, la pretul corect, si sa platesti taxele lor pentru 3 luni, pana se rezolva la noi.
parerea mea este ca nu mai merita sa cumperi o masina sh din romania in m0mentul asta. altfel, referindu-ne la intretinere, daca ne uitam la cei care au e 46, deja acolo nu prea am auzit de mari probleme tehnice. nici la e36 nu prea sunt, daca cercetam topicurile tehnice... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:29 AM |