QUOTE (cristic @ Jan 31 2007, 12:51 PM)

graba mare nu e. nu vreau sa-mi iau maine masina dar in cateva luni o sa fac pasul asta. Pe de-o parte ma bate gandul sa iau o masina din germania, dar daca as gasi o masina ok in romania nu m-as supara

.
@alexxx masina ta (cel putin in poze e super ok ... este una din optiuni

)
Mai hai sa stabilim o chestie o data pentru totdeauna. ACUM, (si un ultimul an) o pisica ce se vinde la 5.000 EUR este TERMINATA. Nu stiu cum va fi de-acum incolo...
Dar la 5.000 EUR in gen sunt pisici din 1991 sau 92, cu motorul praf, forjate, uzate, fete de la usi terminate, geamuri care scartaie, si multe alte SUTE de defecte ascunse pe care o sa ai placerea sa le descoperi in urmatoarele 3 luni de la achizitie.
Chiar acum a dat o cunoastinta *(nu dau nume) pe celalalt forum ca-si vinde pisica din '91 cu 5.000 EUR nediscutabil. PAI E PRAF...motor care scoate fum, neingrijita, praguri tot stok pe ea, ~250.000 km, etc.
Sau Stefan SNK...si-a luat E36 prin mai 2006 din 93 cu 5.300 EUR. E PRAF. Acum a schimbat motorul dupa 5 luni...cand a luat-o tragea rau stanga, s-a stricat la o luna pompa de benzina, unul din parinti s-a suit in spate si cand a vrut sa inchida usa a ramas cu fata de la usa in mana (AM RAS O ORA ATUNCI CAND MI-A ZIS), geamurile electrice fac fuguri, chederele sunt praf, etc etc.
DECI: NU va mai faceti iluzii ca gasiti o superpisica la 5.000 EUR, care nu are vicii ascunse, KM reali, inauntru sa arate ca masina de 2-3 ani, totul sa mearga pe ea si sa se prezinte ok.
EU unul, in afara de masina lui Darren si alte 2-3 pisici (maxim) toate pisicile pe care le-am vazut sunt TERMINATE/forjate/uzate.
A lui Darren mi se pare o pisica deosebita. Dar acum cand vad cate pisici au aparut la 5.000 EUR "nediscutabil" pe care (unele dintre ele le cunosc si stiu ce tigai sunt) le prezinta oamenii ca fiind masini bune innebunesc. Pai in cazul asta yo ar trebui sa cer 7.000 pe a mea. A innebunit lumea. PAI MAI BINE decat sa cumpar o pisica din asta mai bine as lua un urs mai vechi dar care sa stiu ca a fost super ingrijit.