Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sa o vand?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
cristic
In afara de an (1986) altceva nu am ce sa-i imput. Masina merge super bine, consumul este super ...... uff, habar n-am ce sa fac sad.gif
florin83
pai cam aiurea poll-ul.. E46 cred ca e dublu, poate si mai mult fata de e36.. huh.gif

ps: care imi sterge posturile ? dry.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jan 30 2007, 02:26 PM) *
pai cam aiurea poll-ul.. E46 cred ca e dublu, poate si mai mult fata de e36.. huh.gif

e46 dublu??? poate un e36 in apele lui e dublu(vezi 82HAY), un e46 in apele lui sa nu mai zicem cat costa dry.gif

QUOTE (florin83 @ Jan 30 2007, 02:26 PM) *
ps: care imi sterge posturile ? dry.gif
eu! biggrin.gif:D:D
florin83
ha? un e36 mai ok e 5-6000E, un E46 e 10-12000E
alex230ro
@cristic-daca ai bani sa iei E36 sau E46 si sa le intretii asa cum trebuie da ursul daca nu lasa-l
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jan 30 2007, 02:40 PM) *
ha? un e36 mai ok e 5-6000E

.... sau 7k, depinde ce intelegi tu OK!
bineinteles ca , la ce vb noi aici conteaza si cat isi va lua el pe masina, nu?

@cristic-daca ai bani sa iei E36 sau E46 si sa le intretii asa cum trebuie da ursul daca nu lasa-l
corect!
alex230ro
a si acolo zice E36 316-318 astea ar fii 7000E(in stare buna) pe cand un 320d E46 e minim 12.000E(in stare buna)
florin83
pai de asta zic eu ca e aiurea poll-ul... e diferenta mare intre masini...
poll-ul asta suna ceva de genu: "ce sa aleg? e36, e46, e90, e60, e65..etc"
Alexxx
Eu zic sa mai astepti pana la vara si iti dau masina mea. Probabil o sa mai bag ink o mie in ea pana atunci ! to_become_senile.gif
LE: Un E46 in stare foarte buna 320 D este minim 14.000 EUR!!!
TiL
cristic, cauta-te prin buzunare/conturi in banci si afli raspunsul. Daca afli ca nu-ti permiti mare lucru si nici nu ai suport financiar din partea altcuiva, mai bine mai astepti sa-ti permiti un E46 cu tot cu benzina pe care o consuma.
Alexxx
QUOTE (TiL @ Jan 30 2007, 03:09 PM) *
cristic, cauta-te prin buzunare/conturi in banci si afli raspunsul. Daca afli ca nu-ti permiti mare lucru si nici nu ai suport financiar din partea altcuiva, mai bine mai astepti sa-ti permiti un E46 cu tot cu benzina pe care o consuma.

Dar de ce crezi tu ca in e46 bagi mai putin ca in e36? Eu bag in ea mii de eur in ASPECT SI DESIGN/sonorizare, scaune, si alte pretentii. De cand am masina in afara de benzina si o revizie nu am facut nimic la el. Merge PERFECT.
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Jan 30 2007, 03:09 PM) *
benzina pe care o consuma.
benzina intre ghilimele " "
cristic
pai ideea e ca-mi permit si un e46 (10.000-11.000 eur) dar dupa aia se pune problema de intretinerea acelei masini.

eu nu vreau o masina pe care sa o inebunesc cu tot felul de spoilere, faruri samd, mie imi plac masinile cat mai stock tongue.gif In nici una din variante nu ma gandesc sa-i fac ceva in plus in afara de intretinerea ei
florin83
e usor de achizitionat o masina.. mai greu e sa o intretii..
eu zic sa te orientezi mai bine spre un e36 mai nou si in stare buna..
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jan 30 2007, 03:36 PM) *
e usor de achizitionat o masina.. mai greu e sa o intretii..
eu zic sa te orientezi mai bine spre un e36 mai nou si in stare buna..

thumbup.gif
me too!
TiL
Eu am zis E46 pentru ca nu-s fan E36. De-asta ziceam ori E30 ori E46, cand te-o tine buzunarul. Dar sunt gusturi si gusturi. Sunt de acord ca E46 nu-i neaparat mai scump ca intretinere decat E36, mai ales daca esti atent la ceea ce cumperi. Dar vrei diesel si aici poti avea surprize costisitoare mai repede decat la benzine.

Asa ca go for E46 cu gazolina BMW e30 Cabrio.gif
cristic
cred ca cel mai repede inclin spre un e36 dar trebe sa gasesc unul in stare buna ... ceea ce e cam greu
Alexxx
Daca incadrezi pachetul M si in general numai componente originale BMW la categoria "tot felul de spoilere, faruri samd, mie imi plac masinile cat mai stock" ... blink.gif
De exemplu la masina mea numai cine se priecepe si cunoaste BMW isi da seama ca e un pic "tunata". In rest nu-ti dai seama de dif (ca om care trece pe strada) si te intrebi "de ce oare arata mai bine"...?
georgem
Trebuie neaparat sa fie seria 3?

E46 e foarte frumos, si motorul 2.0 d cred ca e unul reusit (mai ales cel de 150 cp). Dar cred ca e cam scump...
Esti esti sigur ca asta vrei (diesel adica)?

Mult timp m-am gandit sa-mi iau un E36, dar n-am prea gasit unul care sa fie bine intretinut la noi in tara in cateva luni cat m-am uitat dupa anunturi. Si pentru a aduce unul de afara acum taxa de inmatriculare e destul de mare. Poate sa mai astepti in ideea ca va fi micsorata taxa de prima inmatriculare...

Greu sa te hotarasti, iti zic din proprie experienta. N-am votat nimic.
Zom
eu zic sa stai un pic sa vezi ce se intampla cu taxa aia, stii tu care, si sa te uiti si cam ce exista in germania (la ce bani se vinde ce ai vrea tu). in mod normal, pe-acolo ar trebui sa ajunga preturile. iar daca te grabesti, poti sa iti iei o masina inmatriculata afara, la pretul corect, si sa platesti taxele lor pentru 3 luni, pana se rezolva la noi.

parerea mea este ca nu mai merita sa cumperi o masina sh din romania in m0mentul asta. altfel, referindu-ne la intretinere, daca ne uitam la cei care au e 46, deja acolo nu prea am auzit de mari probleme tehnice. nici la e36 nu prea sunt, daca cercetam topicurile tehnice...
cristic
graba mare nu e. nu vreau sa-mi iau maine masina dar in cateva luni o sa fac pasul asta. Pe de-o parte ma bate gandul sa iau o masina din germania, dar daca as gasi o masina ok in romania nu m-as supara tongue.gif.
@alexxx masina ta (cel putin in poze e super ok ... este una din optiuni wink.gif )
Alexxx
QUOTE (cristic @ Jan 31 2007, 12:51 PM) *
graba mare nu e. nu vreau sa-mi iau maine masina dar in cateva luni o sa fac pasul asta. Pe de-o parte ma bate gandul sa iau o masina din germania, dar daca as gasi o masina ok in romania nu m-as supara tongue.gif.
@alexxx masina ta (cel putin in poze e super ok ... este una din optiuni wink.gif )

Mai hai sa stabilim o chestie o data pentru totdeauna. ACUM, (si un ultimul an) o pisica ce se vinde la 5.000 EUR este TERMINATA. Nu stiu cum va fi de-acum incolo...
Dar la 5.000 EUR in gen sunt pisici din 1991 sau 92, cu motorul praf, forjate, uzate, fete de la usi terminate, geamuri care scartaie, si multe alte SUTE de defecte ascunse pe care o sa ai placerea sa le descoperi in urmatoarele 3 luni de la achizitie.
Chiar acum a dat o cunoastinta *(nu dau nume) pe celalalt forum ca-si vinde pisica din '91 cu 5.000 EUR nediscutabil. PAI E PRAF...motor care scoate fum, neingrijita, praguri tot stok pe ea, ~250.000 km, etc.

Sau Stefan SNK...si-a luat E36 prin mai 2006 din 93 cu 5.300 EUR. E PRAF. Acum a schimbat motorul dupa 5 luni...cand a luat-o tragea rau stanga, s-a stricat la o luna pompa de benzina, unul din parinti s-a suit in spate si cand a vrut sa inchida usa a ramas cu fata de la usa in mana (AM RAS O ORA ATUNCI CAND MI-A ZIS), geamurile electrice fac fuguri, chederele sunt praf, etc etc.

DECI: NU va mai faceti iluzii ca gasiti o superpisica la 5.000 EUR, care nu are vicii ascunse, KM reali, inauntru sa arate ca masina de 2-3 ani, totul sa mearga pe ea si sa se prezinte ok.
EU unul, in afara de masina lui Darren si alte 2-3 pisici (maxim) toate pisicile pe care le-am vazut sunt TERMINATE/forjate/uzate.
A lui Darren mi se pare o pisica deosebita. Dar acum cand vad cate pisici au aparut la 5.000 EUR "nediscutabil" pe care (unele dintre ele le cunosc si stiu ce tigai sunt) le prezinta oamenii ca fiind masini bune innebunesc. Pai in cazul asta yo ar trebui sa cer 7.000 pe a mea. A innebunit lumea. PAI MAI BINE decat sa cumpar o pisica din asta mai bine as lua un urs mai vechi dar care sa stiu ca a fost super ingrijit.
io'sŪ
QUOTE (Alexxx @ Jan 31 2007, 03:00 PM) *
Mai hai sa stabilim o chestie o data pentru totdeauna. ACUM, (si un ultimul an) o pisica ce se vinde la 5.000 EUR este TERMINATA. Nu stiu cum va fi de-acum incolo...
..................
..................
bla bla bla

snf (45).gif
in sfarsit, o data iti dau si eu dreptate! wink.gif
Darren
OT: si eu snf (45).gif snf (45).gif
Alexxx, merci pt aprecieri

Ont: Cristic, ia-ti o masina care iti place cel mai mult. Pentru intretinerea ei oricum ai face niste compromisuri/sacrificii. Diferenta notabila la intretinerea unui E36 este CASCO mai ieftin decat la E46. In rest, combustibil, piese sau consumabile sunt tot cam pe acolo (ca pret).
io'sŪ
QUOTE (Darren @ Feb 1 2007, 09:04 AM) *
......piese sau consumabile sunt tot cam pe acolo (ca pret).

ba eu zic ca sunt mai ieftine la e36!

PS postul meu cu nr 1000
Darren
Da, sunt ceva mai ieftine la E36, dar diferenta de pret impartita la perioada de inlocuire nu reprezinta o mare problema (atat de mare incat sa nu-ti iei un E46 din motivul asta). CASCO in schimb e cheltuiala cea mai vizibila si pe care o resimti bine de tot in buzunare (mai ales ca se plateste non-stop, chiar daca nu mergi cu masina f. des)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.