![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 25-January 07 Member No.: 570 Car: 525D e39 2001 Engine: 2497cmc 163cp ![]() |
AICI vreau sa subliniez difrenenta intre un barbat si o femeie! un barbat ar putea sa parcheze asa ! si ar stii EXACT ca nu mai trece nimeni pe acolo. Posibil sa-l doara fix in **** posibil sa fie destul de nesimtit sa nu-i pese efectiv sau sa-isi bage **** in tot si toate.
Pe acelasi barbat cei 6 insi cred ca l-ar fii snopit in bataie. femeii respective cred ca nici macar nu i-a trecut prin cap ca face ceva gresit. EVER! inconstienta totala. cred ca e mai periculos! De ce ? Well ... barbatul stiind ca daca blocheaza strada are de infruntat consecintele oricare ar fii acestea - fie sa infrunte o strada intreaga in abmele sensuri furioasa inclusiv posibilitatea sa treaca o masina de politie pe acolo sau pricare alta consecinta - va alege cel mai probabil sa nu blocheze strada. zic cel mai probabil .. sunt MULTI tampiti - a se veda threadul cu depasirile ! ( nu atac pe nimeni in special ... dar sunt prea multi barbati care fac depasiri idioate si multi barbati cu prea multa mandrie pe sosea ) femeia respectiva insa nici macar nu a pus vreodata problema consecintelor ... sau ca ele macar exista!!! This post has been edited by stefan: Jan 28 2007, 12:10 AM -------------------- BMW for life
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:01 PM |