QUOTE (iulian325 @ Nov 8 2006, 12:20 PM)

cei care voteaza ca femeile sunt ok la volan de ce nu vin cu argumente in favoarea afirmatiei??
acum vad ca nu numai eu am votat pentr

)
ex: acum am venit din oras.in decurs de 10 m: o tanti cu un matiz distributie marfa, pleaca din fata unui magazin, fara semnal, trage de lolan stanga dar ne vede si se repliaza rapid. a fost nevoie sa tragem si noi usor st. nu trecem de tanti, si un nene intr-un fiat din ala mic, executa aceeasi manevra ca si tanti, doar ca de asta a fost nevoie sa ne ferim pana pe contrasens. ca deh, masculii sunt mai hotarati.
alt ex: sapt trecuta, dimineata, duceam copilul la scoala. eu pe sensul meu, din fata venea o alta masina. in dreptul meu, domnul din rableta (ca era o ruginitura de renault din ala vechi), trage de volan ca sa ma sperie, ranjea plin de satisfactie. strada aia este abia terminata si in mod surprinzator este perfecta - nu exista fir de groapa.
ieri dimineata cand duceam copil la scoala, inainte de intersectia rahova - sebastian, exista o banda pentru facut stanga, cu semafor separat. multi care vor sa mearga inainte o iau pe acolo pana se apropie de semafor, pentru ca este coloana mai scurta. pana aici nimic anormal. dar cand nenii destepti si soferi deosebiti fac brusc dreapta, fara semnal si trebuie sa franez cu un ochi in retrovizoare, ca sa nu le-o trag si nici pe mine sa nu ma loveasca al din spate...cum op fi. ? la acelasi tip de manevra, tantitele ma scot din sarite ca se misca greu, tre sa le dau flashuri si sa le clacsonez, si sa le fac si semn cu mana sa se grabeasca...dar nu m-a fortat niciuna sa franez cu ambele picioare - so to speak.
de ce sunt mai neatente femeile? pentru ca, e clar ca asa este... nu stiu. poate au mai multe pe cap unele dintre ele, pentru ca nu au nimic in cap - altele, poate ca iau carnetul mai usor - unele...
eu am avut din 98 de cand conduc 2 ciocnituri minore: 1 cand s-a bagat unul brusc in fata mea cu un cielo, si a franat si mai brusc (eu - semnal spart si aripa usor botita in coltul semnalului, el- nimic pe bara deja zgariata), si 2 cand urcam dealul spre academia militara, coloana uriasa, am lasat loc in fata sa treaca cei care treceau perpendicular spre cotroceni, iau picior de pe frana sa treaca prin fata mea unul care claxona ca disperatul, si exact in aceeasi secunda s-a repezit unul sa traca prin spatele meu. eu-nimic, iar el portiera un pic infundata (amenda - eu pentru ca nenea era politist si nu era cazul sa i se faca raport, si oricum treaba era relativa).
etc, etc. eu raman la concluzia mea: idioti sunt de ambe sexe. femeile sunt mai speriate de ideea de condus, si ori neatente, ori prea atente (si deci se misca incet). pe de alta parte, nu stiu cate femei se urca bete la volan, sau se iau la intrecere la semafor.
de ce sa le dam carnet, cu toate astea? pentru ca trebuie sa se duca cineva la supermarket, sau sa ia/duca copiii la scoala, sa plateasca facturile, etc. - fara sa deranjeze barbatii de la treburi mai importante