![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
||
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
hehe.. am vazut eu faza penala acum 1-2 sapt la mine in fata..
dreptunghiul albastru era o dubita parcata... pe partea cealalata nu prea se parcheaza pe strada(ci pe trotuar ca e mare si incap multe masini) ca nu mai incap masini.. (daca nu se circula pe 2 sensuri se face super ambuteiaj).. ei bine a venit UNA si a parcat unde e dreptunghiul rosu.. la 1m de bordura ![]() ![]() nu mai incapea nici o masina printre cele 2 masini parcate.. cred ca va imaginati cum arata strada in 5 min.. toata intersectia(strada mare e mosilor - stiti cat de aglomerata e ziua ![]() pana la urma au venit 5-6 insi si au luat masina aia (un citroen saxo). cand o luau astia pe sus sa o dea langa bordura vine tipa agitata "alo.. ce faceti acolo draga??" ![]() cred ca va imaginati ca si-a luat aia la injuraturi atunci cat nu si-a luat in toata viata... ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:21 PM |