![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
atat deocamdata, v-a urma o sedinta foto si voi upload-a aici o suta de poze ![]() ![]() This post has been edited by io`s: Jan 23 2007, 07:33 PM -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Deci nu am condus masina ta,
dar inca inainte de a avea permis... in vara inainte sa implinesc 18 ani... am fost la lucru in USA, la tuns iarba... si romanu la care lucram, avea vreo 15 vechituri in curte.... toate luate de ani de zile si nefolosite... masini de 15 ani cu 20 mii km la bord... nefolosite de atunci,... luate de la licitatie... cu ceva mic defect... lovita putin sau asa ceva... si printre ele era un 7-ar 728i gri metal... superb... cu piele neagra... scaune cu memorie electrice, AC bizona... diferita temp im spate fatza de in fatza.... multe minuni cu care nu stiam ce sa fac la ora aia... atat stiam doar ca fugea de rupea... am condus-o la cumparaturi... si asa.. ca acolo nu se uita nimeni ca esti prea mic.. sau prea tanar... ca de la 15 ani poti conduce cu parinti... asa ca m-am desfatat... de felul in care fugea de spate.... primele mele experiente cu tractiune spate... si asa am ramas indragostit de masina aia... de atunci ma lupt cu omu sa mi-o dea... am mai fost la lucru de cateva ori... si i-am spus ca i-o platesc... sa mi-o trimita in romania... avea nr de inmatriculare de michigan BMW USA... asta era nr... si era sa iau unul dezmembrat inmatriculat acu 2 ani... de aici din cluj... cu vreo 400 euro... -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 03:40 AM |