![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Cum zice si titlul raport 3,64 3,45 3,25 altele nu ma intereseaza ofer maxim 200E.
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
vezi de treaba - daca si raportul si blocantul sunt in mintile lor nu le mai tb nici o echilibrare: le stringi bine si all ok ..
wpp-ul merge de nu stiu cind cu blocant facut din bucati si nu are nici o bataie; asta al meu merge impecabil (atit numai ca agata putin una din tablele de protectie la trompe, si din cind in cand se mai aude un fisiit aproape imperceptibil (si asta pt ca am vrut sa pastrez planetarele mele si am pus trompe mici pe grup mare) .. in fine - eu am cautat vre-o doua luni grup autoblocant nedesfacut si am gasit - fie cu rapoarte fff scurte (4.10), fie fff lungi (2.93) fie fff scumpe 350E .. asa ca ... e alegerea ta .. -------------------- '99 E36 Compact - M50B20 max 95kw ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 12:54 PM |