Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar diferential autoblocant mare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
alex230ro
Cum zice si titlul raport 3,64 3,45 3,25 altele nu ma intereseaza ofer maxim 200E.
io'sŪ
te-ai saturat de 4.10?
alex230ro
UP...ofer si mai mult daca e in stare buna
comisaru
Te intereseaza unul 3.64 de ix?
florin83
bai.. nu-l da huh.gif o sa-l vreau eu...
comisaru
al tau pana la urma ce-are?
florin83
nu prea mai e autoblocant.. decat cand vrea biggrin.gif
kali
Vb cu Nicu : 0723 977 123 - el mi-a facut mie blocantul - cu raportul cerut de mine ... (200E)
florin83
adica? repara lsd-uri ? huh.gif
alex230ro
QUOTE (kali @ Jan 25 2007, 07:27 AM) *
Vb cu Nicu : 0723 977 123 - el mi-a facut mie blocantul - cu raportul cerut de mine ... (200E)

Nicu Machedonu?
316i
Se vede ca n-ati citit niciodata ce scrie in TIS despre demontat si montat angrenajul intern al unui diferential, atat LSD cat si open. Inafara de kilul de BMW Special Tool XYZ acolo scrie ca mai ai nevoie si de niste masinarii care aliniaza niste treburi la anumite grade, la anumite distante, etc. Asta daca vrei sa-l faci corect si sa tina cat ar tine unul nedesfacut. Just my two cents...
Sorin
aici e cum ti-e norocul...poate sa te tina poate sa nu
316i
Da, si norocul e un factor important. biggrin.gif
kali
vezi de treaba - daca si raportul si blocantul sunt in mintile lor nu le mai tb nici o echilibrare: le stringi bine si all ok ..
wpp-ul merge de nu stiu cind cu blocant facut din bucati si nu are nici o bataie;
asta al meu merge impecabil (atit numai ca agata putin una din tablele de protectie la trompe, si din cind in cand se mai aude un fisiit aproape imperceptibil (si asta pt ca am vrut sa pastrez planetarele mele si am pus trompe mici pe grup mare) ..
in fine - eu am cautat vre-o doua luni grup autoblocant nedesfacut si am gasit - fie cu rapoarte fff scurte (4.10), fie fff lungi (2.93) fie fff scumpe 350E .. asa ca ... e alegerea ta ..
alex230ro
Sa vedem sincer nu prea l-as face din bucati pt ca am blocant mic si mi-ar trebui alt blocant mic cu raport de 3,64 3,46 3,25 si astea nu prea se gasesc..
316i
Alea nu exista in carcasa mica.
kali
iti dau eu o carcasa mica cu raport 3.23 in ea - in stare exceptionala (diff-ul de pe compacta mea) - cauti un blocant de carcasa mica si-l pui in el si aia e ...
alex230ro
E o idee,ne auzim la un telefon daca e zilele astea
316i
Din ce am vazut in etk nu prea seamana diff-ul de pisoi compact cu cel de urs. Posibil sa ai probleme cu lungimea cardanului. Vezi daca bucsa de la diferentialul de pisoi e tot pe stanga, ca la urs. In ETK arata ca ar fi pe dreapta la pisoi compact.
kali
e pe stanga ...
daca eu am pus grup de urs pe a mea si a venit si la prinderi, si la cardan - nu cred sa fie problema invers ...
316i
E bine, atunci. wink.gif
da_joint
pastilatule...baga un ochi aici...poate gasesti ce cauti
http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_d...te_xx43444.html
alexb32
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=31894 baiatu zice ca il schimba cu altu ....Poate il convingi sa il vanda smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.