![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Mi se pare mie, sau BMW rugineste cam des? Pana sa-mi cumpar noul BMW, m-am uitat la vreo 20 de alte e36 si multe aveau ceva rugina. Mi se pare ca la masini facute din 1993-4 incoace, n-ar trebuis afie chiar asa.
Nu stiu cat da acum BMW garantie contra ruginii, dar la e36-le meu (din 1996) dadeau 6 ani. Alte marci dadeau 12 ani si in 1989-90... Ce parere aveti? Face BMW economie la protejarea tablei? E de calitate mai proasta decat la alte marci? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Nu am spalat niciodata masina pe dedesubt.Nu se strica nimic pe acolo daca dai cu jet puternic de apa?
A incercat cineva? Exista ceara care se poate aplica acasa?E o operatiune dificila,necesita pricepere multa? Eu nu am decat sampon cu ceara,e drept ca nici nu m-am uitat dupa ceara simpla.(asta pt la vara,ca acum nu mai spala nimeni masina acasa,e prea frig) Banuiesc ca pachetele alea de inretinere sunt pe la aia de la Expertnustiucum,care au niste scoruri de te innebunesc,dar care trimit fluturasi semnati in original! ![]() -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:00 PM |