![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/ Aveti idee al cui e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma inscriu si eu.cred ca doru nu ar avea nimic impotriva cand si daca vom face adunare generala bmw sa ni se alature si el si membri cu masini mai noi de 2000:PP . apropo de www.bmwpower.ro stiati.e super .numai ca nu este un forum este un site.dar mie imi place este al unui pasionat din sibiu .cred ca merita sa aruncati o privire si pe site ul lui.multi stiti .poate pt cine nu stie.poate admin de la noi il contacteaza si facem schimb de banere nu cred ca ar fi ceva grav.poate facem asta si cu site ul lui doru .dar putin posibil.na 1980 cu 2005 nu i tot aia desi are aceasi emblema:PP
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 12:40 PM |