![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/ Aveti idee al cui e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Si care in ultimul timp s-a plans pe bmwclub de modelele noi de la BMW si vrea sa treaca la alta marca, nu mai retin care. Sa vedeti cum sare Romulus, imediat ce vede ca scrie vre-unul de rau despre masinile noi... Da, Romulus, mai arunc un ochi si pe-acolo cand n-am ce face. Bineinteles, nu de la serviciu, ca aici sunt cateva sute de statii care nu pot citi forumul bmwclub in nici un chip. "Stirea bomba" nu ne mira. In urma mesajului de mai sus cred ca mi-am luat ban IP si pe DialUp-ul de acasa ![]() Intr-o discutie de asta vara cu Romulus, discutie in care l-am tinut in cc si pe WLF, Romulus a negat ca as avea ban. WLF, mai saritor m-a intrebat pe messenger imediat care-i problema, i-am explicat si zicea ca din punctul de vedere al moderatorilor eu n-am nimic, Warn level=0. Dar un ban IP cred ca poate fi facut de admin fara ca moderatorii sa stie. In fine, i-am trimis o bucata de traceroute lui Romulus ca sa studieze problema (din considerente de securitate nu l-am trimis integral, e vorba de Intranetul IBM), cu promisiunea ca-l trimit integral daca-i nevoie, dar nu mi-a mai raspuns de-atunci. O sa rog pe cineva din Canada sa incerce www.bmwclub.ro/forums , sa vad daca-l lasa sa citeasca ![]() LE: Observ ca daca intr-adevar a banat dial-up-ul a banat 255 IP-uri cel putin. Sau unul si bun: 86.34.75.0 ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 12:38 PM |