![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Halal topic. Stau si ma intreb cati dintre noi s-or fi interesat sa vada ce-i aia IHKR IHKA IHK*. Recunosc ca nici eu n-am cautat. Ne certam ca chiorii pe definitii pe care ni le-am intiparit fiecare in cap, care de pe unde a apucat.
Din cate inteleg pana acum BMW nu are climatronic, pentru ca climatronic e propriu VAG. Poate ca unul din IHK* respecta toate conditiile din definitia climatronic... cine stie. Poate pentru unii climatronic inseamna aer conditionat automat. Daca exista macar o variabila asupra careia sistemul poate interveni sa o regleze (sa zicem ca stie sa cupleze/decupleze compresorul= variabila ON/OFF pentru compresor) atunci sistemul se cheama ca e automatizat, cu un grad de libertate. Deci e automat. N-o fi el Climatronic in adevaratul sens al cuvantului, ca n-are toate gradele de libertate cerute de standardul climatronic, dar e automat. Acum hotarati-va, fiecare in parte ce grade de libertate doriti la sistemul de AC, ca sa-i spuneti climatronic? Unii spuneti da daca-i automat e suficient, e climatronic. Eh, in cazul asta pot sa-mi fac si eu climtronic foarte simplu: pun un termostat reglabil in masina care sa declanseze compresorul. Dupa asta o sa spuneti ca nuuuuuu... stii, asta de fapt nu-i climatronic, o fi automat, dar nu-i climatronic. si uite-asa, usor usor ajungem probabil la concluzia ca BMW nu are climatronic, are AC automat in afara cazului cand AC e un simplu "frigider fara termostat" ca la mine. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:41 AM |