![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
1. BMW nu are climatronic, ci aer conditionat cu reglaj automat
2. varianta simpla , cu rotite, este aer conditionat si are un senzor care regleaza temperatura din interior. OT - nu stiti inca poveste lu' alexxx? eu zic sa va linistiti, altfel va umple PM - ul cu mizerii. |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
1. BMW nu are climatronic, ci aer conditionat cu reglaj automat 2. varianta simpla , cu rotite, este aer conditionat si are un senzor care regleaza temperatura din interior. OT - nu stiti inca poveste lu' alexxx? eu zic sa va linistiti, altfel va umple PM - ul cu mizerii. Mai citeste si tu topicurile inainte sa postezi...are senzor de temp var cu rotita, exista mai multe var cu rotite, mai multe tipuri de rotite...etc (recomand posturile lui darren ca sunt documentate) florin83: Alexxx, termina cu limbajul asta.. la urmatoare abatere nu o sa mai ai warn ci o mica vacanta... This post has been edited by florin83: Jan 17 2007, 12:02 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 06:06 AM |